ŽENY: S lídrem tabulky ze Šitbořic jsme venku prohrály 3:1

12.10.2016 18:43

V dalších prvoligových zápasech se ženy TJ Sokol Jaroměř utkaly s týmem PRAMOS Šitbořice FbC Aligators, který je v čele tabulky a s týmem itelligence Bulldogs Brno, který je v závěsu za FbC Aligators. Na Moravu jsme odjížděly s myšlenkou, že zápasy nebudou jednoduché a nebudeme nechávat nic náhodě. FbC Aligators byl pro nás dosud neznámým celkem a tudíž příprava na tento zápas nebyla jednoduchá.

TJ Sokol Jaroměř x PRAMOS Šitbořice FbC Aligators- 3:1 (2:1; 1:0; 0:0)

Tento soupeř byl pro nás doposud neznámým týmem. Na první pohled b yl celek FbC Aligators mladý, ale na druhou stranu velice disciplinovaný a dodržováním pokynů trenéra se ukázal jako velice silný tým. To se také potvrdilo již v první třetině, kdy soupeřky v 8. minutě vstřelily gól po nedůrazu naší obrany. I když dalo by se s přehledem říci, že tam prostě spadla brambora, která se bohužel počítá jako gól. Další branku jsme obdržely také v první třetině, a to v 12. minutě, kdy po střele domácí hráčky Janě Kováříčkové před brankou doráží hráčka FbC Aligators Nataly Krejčí Asfourová. V 15. minutě se po krásné rychlé rozehře k balonku staví Veronika Bláhová, která poslala přesnou kolmou přihrávku na zadní tyč domácí brankářky a střelou z první z hokejky Kristýny Schwabové jsme se přiblížily k náskoku domácího týmu na rozdíl jediného gólu.

Druhá třetina začala z obou stran opatrně, rozdíl byl o pouhý jediný gól a nikdo nechtěl udělat chybu a inkasovat. V 27. minutě jsme obdržely branku po volném úderu soupeře, kdy domácí hráčky zastínily výhled naší brankářky Veroniky Burdilákové a upravily skóre na 3:1. Domácí hráčky v 39. minutě obdržely 2 minutový trest za sekání, avšak ani tuto přesilovku jsme nevyužily v náš prospěch. Druhá třetina se dohrála beze změn.

Třetí třetina začala z naší strany velice aktivně, jelikož již bylo vše v sázce a daly jsme do toho naše maximum. Bohužel to již bylo pozdě a ani poslední šanci v podobě přesilové hry jsme nevyužily a soupeř zaslouženě získal 3 body a drží stále čelo tabulky 1. ligy žen – skupiny východ.

Komentář trenéra hostů Jiřího Šedy: "Blahopřeji soupeři k zaslouženému vítězství. Byť jsme se dnes porazili sami. Domácím stačilo k dnešnímu vítězství nadšený bojovný výkon a vzorná disciplína. Děkuji soupeři za zápas."

Komentář trenéra domácích: "Jde vidět, že se tým teprve sehrává, ale i přesto díky bojovnosti a disciplíně jsme si zápas užili a dotáhli do zdárného konce. Děkuji holkám za perfektní výkon, děkuji i soupeři za férové utkání a přeji hodně úspěchů ve zbytku sezóny."

ONLINE

branky: 8. Nataly Krejčí Asfourová, 12. Nataly Krejčí Asfourová, 27. Petra Drápalová - 15. Kristýna Schwabová;

rozhodčí: Jiří Boček - Jakub Cigl;

vyloučení: 1:2; využití: 0:0; diváků: 30;

zásahy brankářů: Vendula Nováková 23 - Veronika Burdiláková 26;