ŽENY: KONEČNĚ !!!!!!!!!!

07.03.2010 17:23

KONEČNĚ se jaroměřským hráčkám povedl vysněný cíl a to dosažení plného bodového zisku. Stalo se tak poprvé a hlavně na domácí půdě.

K prvnímu utkání nastoupily jaroměřské hráčky proti celku z Hradce Králové, který je znám svou obrovskou pílí a velmi vážným přístupem k tréninku. Tým z Hradce Králove se už hodinu před zápasem rozcvičoval na hřišti, zatímco domácí celek se pomalu scházel v šatně. Avšak ani tímto se jaroměřské ženy zastrašit nedaly. První a druhá třetina byla spíše k tomu dostat se do tempa a obešla se bez gólů. Ve třetí třetině se jako první prosadily hráčky z HK, ale nebylo dlouhého trvání a tým z Jaroměře odpověděl čtyřmi brankami. Jaroměř tedy vyhrála nad velmi dobře hrajícím Hradcem Králove 4:1.

Branky: Míša Divišová (2x), Bára Kira Kubinová, Lucka Košková

 

     V druhém utkání proti týmu z Hořic nastoupily jaroměřské ženy s trochu lehčím tempem. Hra byla až do poslední třetiny bez gólu a stávala se ze strany hořického týmu tvrdší, ale ani toto jaroměřský tým nerozhodilo. Už to vypadalo, že utkání skončí nerozhodně, ale nakonec se prosadil domácí celek. Jaroměř x Hořice 1:0

Branky: Lucka Košková

 

     Velká pochvala patří výborně chytající brankařce, která svými zákroky tým jako vždy podržela, ale také celému zbytku jaroměřských žen, které podaly pěkný výkon a nenechaly na sobě znát únavu s předchozího (plesového) večera. A samozřejmě nesmíme zapomenout na Karla, který se velmi dobře zhostil úlohy trenéra. A co diváci? Už se pomalu ale jistě blíží těm "elévovským", ale ještě musí trochu zabrat :o))) Díky!