JUNIOŘI: Z prvního turnaje juniorů 6 bodů

06.10.2013 20:58

Tým juniorů doplněn hráči dorostenců vyjel ke svému prvnímu turnaji do Přelouče.

TJ Sokol Jaroměř   -  TJ Sokol Dvůr Králové nL Team DK   5:4

Od první chvíle zápasu nás Dvůr zatlačil a hned z prvního útoku jsme inkasovali  branku. Po obdržené brance jsme se  snažili soupeře napadat. Z přílišné snahy jsme faulovali a soupeř nabídnutou přesilovku využil. Tak jsme po 1:45 minutě prohrávali 0:2 a to nás čekalo další vyloučení v 4:29 minutě které jsme ubránili. Od té chvíle jsme začali aktivně obsazovat hráče a odměnou nám byli 2 góly  v jedenácté minutě a srovnání stavu na 2:2. Tak končila i první třetina. Druhá třetina vyzněla výsledkově pro nás 2:1 a mezi týmy to začínalo jiskřit. Na začátku třetí třetiny jsme zvyšovali na 5:3.Od té doby jsme kontrolovali míček na svých hokejkách a vypadalo to,že bez problémů dohrajeme utkání do vítězného konce,ale vlastní chybou  jsme nechali soupeře snížit na 5:4.Od té doby soupeř byl více agresivnější a nechal se zbytečně vyloučit co nám dodalo v  klidu dohrát zápas do vítězného konce.Jediná kaňka na konci bylo to, že hráč Dvora neudržel nervy na uzdě a zbytečně udeřil našeho hráče do obličeje,ale to nám radost z vítězství  nemohlo zkazit.

Branky a asistence:Nožička Michal (0+3),Jirka Jan (1+0),Kopecký Jakub (1+1),Roman Nožička (2+0),Kopecký Jan (1+0),Kvaček Lukáš (0+1)

 

TJ Sokol Jaroměř   -  Orel Přelouč   7:2

Druhý zápas byl od začátku v naší režii.Po první třetině kdy jsme vedli 3:0 se hráči přispůsobili hře soupeře a nikam se zbytečně netlačili.Druhou třetinu jsme vyhráli 1:0.Třetí třetinu naši hráči začali hrát svoji hru a projevilo se to na  zvýšení skóre,které mohlo být ještě vyšší kdybychom    využili všech nabídnutých gólových šancí soupeře. Za stavu 7:0 jsme zbytečně přestali hrát a nechali  si dát dva zbytečné góly.

Branky a asistence:Nožička Michal (1+0),Jirka Jan (1+1),Kopecký Jakub (2+0),Slezák Miroslav (0+1),Emlar Dominik (1+1),Nožička Roman (1+2),Jakl David(1+0),Kopeký Jan(0+1), Kvaček Lukáš (0+1)

 

 

Sestava:Veinfurter Jiří,Nožička Michal,Jirka Jan,Kopecký Jakub,Slezák Miroslav,Emlar Dominik,Nožička Roman, Jakl David,Kopecký Jan,Kvaček Lukáš.