Vydařený víkend starších žáků

02.10.2012 17:12

Sobota 29. 9. - Přebor České obce sokolské

V sobotu se starší žáci zúčastnili sokolského přeboru v Pardubicích. Turnaj se nám herně poměrně podařil. Problémy jsme však měli se střeleckou produktivitou. Zejména díky tomu jsme utrpěli dvě porážky – ve skupině s Pardubicemi 2:3 a v semifinále s Brnem 0:1. Právě prohra s Brnem nás poslala „pouze“ do boje o 3. místo. V tom nás čekal Sokol Rudná, který jsme od začátku přehrávali a porazili přesvědčivě 5:2.

Třetí místo je pro nás hezký výsledek. Zvláště, když uvážíme, že před námi skončili pouze silná družstva Brna a Pardubic, se kterými jsme sehráli více, než vyrovnaná utkání.

Sestava: Alexij, Špaček – Emlar, Hroneš, Faltejsek, Freisleben, Slabihoudek, Lehký, Kopecký, Staníček, Sukup, Festa, Šrámek

 

Neděle 30. 9. - 1. a 2. ligové kolo

V Předměřicích nás čekal nejprve souboj s Jičínem a posléze se Sionem Hradec Králové. Oba zápasy jsme měli pevně ve svých rukách a vysoce vyhráli – 11:2 a 9:1. Hlavními klady bylo to, že se nám dařilo předvádět pohledný florbal, na rozdíl od soboty se nám střelecky dařilo a všechny 3 lajny si do syta zahráli. V lize starších žáků zažili premiéru Vojta Jirků, Jonáš Staníček a dosud ještě mladší žák Tomáš Hejzlar. Všem třem se oba zápasy povedly na výbornou. Tradičně se nám dařily i přesilové hry – z celkem 7 přesilovek jsme dokázali vytěžit 6 branek.

Sestava: Alexij, Špaček – Emlar, Hroneš, Faltejsek, Freisleben, Slabihoudek, Lehký, Kopecký, Staníček, Sukup, Festa, Šrámek, Vojtů, Hejzlar

 

Příští zápasy nás čekají v sobotu 13. 10. v Hostinném proti Trutnovu a Tatranu Hostinné.

 

Viktor Ulip