V dalším čtvrtfinálovém pohárovém zápase nás čekají extraligoví FbŠ Bohemians

08.11.2012 18:56

V pátek 16.11. od 19.00 odehrajeme další čtvrtfinálový zápas, tentokráte proti FbŠ Bohemians. Tento tým se trápí s dvěma body na dně extraligové tabulky a teoreticky je z našich skupinových soupeřů papírově nejslabší (oproti Spartě, kterou jsme porazili, ztrácí 9 bodů). Samozřejmě si musíme připustit rozdíl dvou soutěží a určitě půjde o těžký a hlavně velmi zajímavý zápas. Povede se nám navázat na výkon pro

ti Spartě a třeba znovu překvapit? Není to nemožné, budeme k této snaze ale potřebovat i vaší vydatnou
podporu z hlediště, bylo by krásné opět vidět v hledišti přes 300 diváků, kteří nás budou hnát jako to bylo v zápasech se Spartou a s Chodovem. Kdo přijde, určitě neprohloupí a uvidí atraktivní florbal!

Z osobností Bohemians můžeme jmenovat Michala Jedličku, který drží rekord 38 kanadských bodů (18+20) nasbíraných během play-off.

Prosíme, zvěte na tuto událost i další přátele ;-)
Událost na FB: https://www.facebook.com/events/173802239424951/
 
BUFET OTEVŘEN od 18:00

Ve čtvrtek 29.11. ve 20:15 začíná náš poslední čtvrtfinálový zápas s FBC Liberec, ten se bude odehrávat v Liberci, který je zatím v extralize desátý se čtyřmi body. Jediné vítězství si tým z pod Ještědu vydobyl právě nad Bohemkou. Tento zápas bude mít navíc zvláštní náboj, protože náš trenér Viktor Kolář právě Liberec několik let trénoval, než se vrátil k nám.