Úspěšné tažení jaroměřské juniorky na Joker Cupu (+ foto)

01.09.2013 20:12

Poslední prázdninový víkend patřil v jaroměřské hale již tradičně JOKER CUPu.

Po loňské účasti našeho Bee Teamu a jeho šestém místu se letos zúčastnil tým juniorů. A účast to byla více než vydařená. V základní skupině se našemu týmu podařilo vybojovat jedno vítězství a dvě remízy, čímž se ze čtvrtého místa kvalifikovali do nadstavbové části. Zde se podařilo přidat další vítězství a k tomu další dvě remízy, které znamenaly postup do play off. Ve čtvrtfinále pak přišel patrně největší úspěch a zároveň překvapení. Po osmi minutách hry se jaroměřští dostali do vedení díky zásahu Dominika Sukupa. Soupeři se ale dvě minuty podařilo srovnat a po závěrečné siréně následovaly samostatné nájezdy. Jaroměřští v nich byli stoprocentní a protože soupeř trefil ve třetí sérii pouze tyčku, zrodil se postup mezi nejlepčí čtyřku turnaje.

Semifinálové utkání již nevyšlo mladým sokolům podle představ a těsně v něm podlehli pozdějšímu vítězi IBK Rulla 1:2. Souboj zklamaných semifinalistů o bronzovou příčku pak pro sebe vyválčil tým FBC Valhalla a na naše hráče zbyla nejméně oblíbená bramborová medaile. Ale i to je medaile!

Jako bonus pro celý tým pak byla Anička Macháčková vyhlášena nejlepší hráčkou turnaje a kdo viděl její výkony tak ví, že se rozhodně nejednalo o formální ocenění.

 

Sestava:

Jirka Veinfurter, David Jakl, Miloš Sehnoutka, Michal Nožička, Anna Macháčková, Eliška Buchalová, Dominik Sukup, Roman Nožička, Petr Hofman, Filip Šeda, Jakub Jarkovský, Lukáš Kvaček, Lukáš Voborník, Martin Marx

 

Kompletní výsledky

 

 

Fotogalerie: Úspěšné tažení jaroměřské juniorky na Joker Cupu