Starší žáci: Z Trutnova s 50% úspěšností

09.03.2012 12:47

Áčko vybojovalo v Trutnově dvě vítězství. Béčko se po dvou prohrách propadlo na předposlední místo v tabulce.

Hráči A týmu předvedli ve svém prvním zápase výborný výkon a potěšili vysokou výhrou 10 : 2 nad mužstvem Všestar své fanoušky, kteří se dostavili opět v hojném počtu. Zápas měl jednoznačný průběh a střelecky vyšel Jakubovi Kopeckému, který vstřelil 4 branky.

Druhý zápas s družstvem Dvora Králové už měl vyrovnanější průběh a do 3. třetiny jsme nastupovali s mankem jednoho gólu za stavu 2:3. Opět se projevila velká bojovnost našich hráčů, kterou v této sezóně prokazují ve většině zápasů, a čtyřmi góly v rozmezí sedmi minut zápas ve 3. třetině otočili a nasměrovali ho k poklidnému vítězství 6:4. Tato dvě vítězství znamenají udržení 2. místa v tabulce, stále o 3 body za vedoucím týmem CSP Hradec Králové.  Kromě již zmíněné bojovnosti je potřeba upozornit na výbornou hru v početní převaze. Z pěti přesilovek, které jsme v těchto zápasech odehráli, padly 4 góly.  

Béčko se v prvním zápase potkalo se silným soupeřem z Nového Města a výsledek 3 : 8 odpovídá předvedené hře. Ve druhém zápase jsme se utkali „o předposlední“ místo s přímým sousedem v tabulce, s domácím Trutnovem. Po vyrovnané 1. třetině soupeř ovládl hru,  předčil naše hráče ve všech činnostech a dotáhl zápas k vítězství 6:1. Tato prohra odsunula náš tým na předposlední místo tabulky.

Hráči Béčka působili v obou zápasech příliš odevzdaným dojmem, přísnější měřítko snad snese jen Kevin Přibyl, který v prvním zápase vstřelil hattrick.