STARŠÍ ŽÁCI: V čele ligové tabulky!

10.12.2012 17:22

 

Starší žáci v neděli porazili nejdříve Dvůr Králové vysoko 19:1 a následně i jednoho z našich největších soupeřů FBK Hradec Králové 5:0. Vévodí tak ligové tabulce s náskokem 6 bodů na druhý Náchod, který má ale 2 zápasy k dobru.

Sestava: Alexij, Špaček - Emlar, Hroneš, Faltejsek, Freisleben, Slabihoudek, Festa, Kopecký, Sukup, Lehký, Šrámek, Nožička, Plačko, Hanko, Veinfurter, Staníček

 

TJ Sokol Jaroměř – Kupflorbalku.cz Team DK   19:1

Dvůr byl limitován značnou marodkou, a tak dorazil do Náchoda pouze se šesti hráči do pole. Z toho byli 3 mladší žáci, takže zápas měl z našeho pohledu hladký průběh.

 

TJ Sokol Jaroměř – FBK Hradec Králové   5:0

Hradecké FBK je jeden ze tří týmů královéhradecké ligy, který reálně pomýšlí na ligový titul a postup na MČR. V prvních minutách se nám dařilo soupeře přehrávat a hráli jsme přesně to, co jsme si před zápasem řekli. Brzy jsme se ujali jednobrankového vedení. Od té doby jsme ale začali být příliš pasivní a soupeř nás začal přehrávat. Tento tlak jsme naštěstí ustáli a po přestávce se vrátili k naší hře. To vyústilo v naši druhou branku, což soupeře evidentně opařilo a od té doby se Hradci herně příliš nedařilo. Využili jsme toho a přidali ještě další dvě branky. Ve třetí třetině jsme si už výsledek pohlídali a ještě zvýšili na rozdíl pěti branek.

Zejména v první polovině zápasu nás podržel výborný výkon Šimona v bráně. Za zmínku stojí i parádní branka Emliše zpoza brány, kterou překvapil nejenom hradeckého brankáře. Nicméně za úspěchem stojí především bojovný výkon celého týmu.

 

Další zápasy odehrajeme v Pardubicích proti Trutnovu (4.) a Hostinnému (5.). Nepochybně půjde o dva těžké zápasy, snad se nám tedy podaří potvrdit naše dosavadní výkony.