STARŠÍ ŽÁCI, DOROSTENCI: Stručná zpráva o výsledcích a předváděné hře očima zaujatého pozorovatele

08.02.2010 09:47

31.1.2010 Starší žáci, místo konání Dolní Dobrouč

Turnaj v Dolní Dobrouči pořádaný Orlickem Třebovskem byl specifický v tom, že se na něj nakonec sjela pouze tři družstva oproti běžným 6 a tak jsme na turnaji odehráli dvojzápas s Pardubicemi a dohráli s nimi odložený zápas z 9.1. kam jsme se kvůli sněhové kalamitě nedostali my.

Na turnaj nás z různých důvodů nedůvodů (zaspání, špatné povětrnostní podmínky, lennost, hory, však to znáte..) vyrazilo jen 7+1 což nakonec podle mého názoru ovlivnilo výsledek 2.zápasu.

M&M Reality Pardubice – TJ Sokol Jaroměř      4:4

Za 1.zápas jsem nucen své svěřence pochválit, z převážné většiny plnili taktické pokyny, bojovali o dobrý výsledek  a dařilo se jim dávat góly. Když nám navíc skvěle zachytal gólman, dokázali jsme uhrát s papírovým favoritem remízu 4:4, a můžeme jen litovat vyrovnávacího gólu Pardubic 2 minuty před koncem.

Góly Jaroměře: 3. Kopecký Jan (Sedláček), 9. Voborník, 24. Kubina Šimon, 31. Voborník (Kubina Šimon) 

M&M Reality Pardubice – TJ Sokol Jaroměř      8:0

Většinu svých sil kluci nechali v prvním zápase a proto se dalo čekat, že zopakovat výsledek a hlavně výkon proti tak kvalitnímu soupeři bude hodně těžké. Výsledek 8:0 je odrazem toho co se dělo na hřišti. Bohužel fyzický fond byl zkrátka vyčerpán a na víc asi opravdu nebylo. Směrem do předu jsme si nevytvořili téměř žádné gólové šance a směrem dozadu jsme vyprodukovali příliš mnoho chyb. Navíc se nám soupeř docela slušně rozstřílel.   

Pochval pro všechny, kteří i přes špatné počasí, perspektivu 4hodinového cestování ve vlaku okořeněnou navíc 40minutovou procházku z nádraží a po zápase zase zpět, zúčastnili a zápasy nevypustili. Zdvižený ukazováček ty pro všechny ostatní.

Sestava: Vašek Valášek-Lukáš Lajvr, Martin Hroneš, Šimon Kubina-Vašek Voborník, Radek Sedláček, Jakub Schwab, Jan Kopecký

 

6.2.2010 Dorostenci, místo konání Jaroměř

Na úvod chci  poděkovat všem hráčům, kteří přijeli respektive přišli ráno do haly s tím, že odehrají OBA plánované zápasy.

Jeden z těch turnajů, na který nikdy nezapomenu, i kdybych chtěl sebevíc. To jaké jsem měl pocity před turnajem nebylo nic proti tomu jak mi bylo po turnaji. Zasvěcení vědí, nezasvěcené na vyžádání zasvětím. Nebo ještě chvíli počkejte až zestárnu a napíšu o tom paměti. Dnes jen stručně, na víc nejsou síly.

TJ Sokol Jaroměř – FbK Kostelec nad Orlicí       4:7

Mě tak napadá jestli oni kluci nejsou z Jaroměře. Z vedení 4:0 nakonec porážka 4:7 a oči pro pláč. Jak může mít někdo za stavu 4:0 řeči o tom, že to ještě prohrajeme?! Úplně jsme přestali hrát a jen se dívali jak nám je tam soupeř posílá.

Góly Jaroměře: 10.Steklý (Vít Novák), 21.Schreiber (Teichman), 12.Kubina Šimon (Černý), 21.Friml (Hroneš)

Sestava: Josef Němec (Jakub Schwab)-Jakub Černý, Šimon Kubina, Adam Friml, Martin Hroneš-Jiří Teichman, Jan Kopecký, Vilém Vašíček, Jakub Steklý, Vít Novák, Jiří Schreiber 

FBC APS Hradec Králové - TJ Sokol Jaroměř      17:2

Góly Jaroměře: 18. Kubina Šimon (Steklý), 24. Novák

Sestava: Jakub Schwab- Šimon Kubina, Adam Friml, Martin Hroneš-Jiří Teichman, Jan Kopecký, Vilém Vašíček, Jakub Steklý, Vít Novák, Jiří Schreiber