STARŠÍ ŽÁCI: Domácí turnaj = 6 bodů

13.10.2013 20:23

Druhý soutěžní turnaj jsme pořádali v naší hale a již před začátkem jsme si slíbili, že doma nikomu body rozdávat nebudeme! A tak se také stalo, ve starých dobrých žlutých dresech a s novým originálním pokřikem jsme dokázali, díky poctivému výkonu, vyhrát oba své zápasy a radujeme se ze 6 bodů.

FBK KOBRA TATRAN HOSTINNÉ - TJ SOKOL JAROMĚŘ 3:14 (0:8, 1:2, 2:4)

Spousta gólů, spousta střelby a dobrá práce v obraně. Nutno podotknout, že gólman Hostinného zrovna neměl svůj den a tak po první třetině raději střídal 

Hattrick zaznamenal kapitán Jirka Hofman, pět bodů zaznamela Pavla Mikulková za 2 góly a 3 asistence a čtyři body má i Adéla Ludvíková (2+2). Pochvala, ale míří celému týmu!

Branky Jaroměře: 3x Hofman, 2x Hanko, 2x Hejzlar, 2x Mikulková, 2x Ludvíková, Staníček, Jirků, vlastní

 

TJ SOKOL JAROMĚŘ - FLORBAL PRIMÁTOR NÁCHOD 3:1 (0:0, 3:0, 0:1)

Kvalitní a trpělivý výkon celého týmu nás dovedl k výhře nad těžkým soupeřem.

Branky: Staníček, Hofman, Mikulková 

 

Další zápasy nás čekají již příští neděli v Jičíně, kde nás čekají zápasy pravdy proti Předměřicím a Hradci Králové, která by měla ukázat jak na tom opravdu jsme.

 

Sestava: G - Jiří Svoboda, O - Patrik Horčička, Tomáš Veinfurter, Michael Máša, Filip Provost, Ú - Pavla Mikulková, Tomáš Hejzlar, Jiří Hofman - Jonáš Staníček, Tomáš Hanko, Adéla Ludvíková - Vojtěch Jirků, Tomáš Panenka, Dominik Skalický