STARŠÍ ŽÁCI: První zápasy sezóny

29.09.2013 18:19

Úvodní zápasy starších žáků v sezóně byly odehrány v hale ZŠ Kukleny.

 

FBŠ Nové Město nad Metují - TJ Sokol Jaroměř 3:4

Zápas, ve kterém jsme měli většinu času více ze hry jen bez gólových úspěchů jsme nakonec zachraňovali na poslední chvíli. Na 3:3 vyrovnával Tomáš Hanko v čase 9:06 3.třetiny a vítězný gól vsítil v čase 11:02 Tomáš Hejzlar po nahrávce Adély Ludvíkové. Další góly přidali v 1. a 2.třetině po vzájemné spolupráci Adéla Ludvíková a Jirka Hofman (demokraticky zvolený kapitán).

 

TJ Sokol Jaroměř - FBK Jičín 2:8

Občas se říká, že zápas je často rozhodnutý už před jeho začátkem. A sá se to říci o tomhle zápase.. Můžeme jen spekulovat o tom jak by zápas vypadal, kdyby někdo hráčům netvrdil jak moc dobrý Jičín je.. Z obou stran florbalovější zápas dne rozhodl příliš velký respekt našich hráčů v 1.třetině a za stavu 2:4 řada našich neproměněných šancí. Čestné úspěchy zaznamenaly Jonáš Staníček po nahrávce Tomáše Hanka a po krásné kombinaci s Jirkou Hofmanem Tomáš Hejzlar.

 

Oba zápasy jsme odehráli bez zraněného gólmana Jirky Svobody a je na místě pochválit Tomáše Veinfurtera jak se ke své nové roli chlapsky postavil, kéž by to tak platilo i u všech ostatních hráčů..

Zápasy nám ukázali, kde nás tlačí bota a na čem ještě musíme hodně zapracovat: Rychlost, pohyb, nasazení a trocha zdravého sebevědomí bude muset přibýt do všech dalších našich utkání, protože potenciál tam je, jen ho prodat v tréninku i zápasech!

 

Sestava: G - Tomáš Veinfurter, O - Pavla Mikulková, Patrik Horčička, Filip Provost, Michael Máša, Ú - Jiří Hofman, Tomáš Hejzlar, Adéla Ludvíková, Vojtěch Jirků, Dominik Skalický, Jonáš Staníček, Tomáš Hanko