MUŽI a ŽENY: První domácí zápasy

28.09.2013 15:49

O následujícím víkendu nás čekají první domácí zápasy v dalším ročníku druhé ligy, kterého se opět účastníme, stejně je na tom i naše ženská složka.

Událost na FB

Sobota 5.10.
Ženy
9:00 IBK Hradec Králové B
14:00 Orel Přelouč
Muži
19:00 Orel Přelouč

Neděle 6.10.

Muži
14:00 Sokol Erupting Dragons H. Brod

Obě družstva v skončila v pohárové soutěži bohužel již ve druhém kole, ale muži se již venkovními zápasy zapojili i do ligové sezony, nejprve porazili Bystřici n. P., soupeře, proti kterému se jim v posledních třech vzájemných zápasech vůbec nedařilo, rozdílem 11:6 a poté prohráli ve Žďáře nad Sázavou, ještě minulou sezonu prvoligovém, 9:10. Víkend byl tedy poměrně úspěšný a předvedená hra je dobrým příslibem pro další průběh sezony.

Předvést se to budou snažit již v následujích zápasech, nejprve v sobotu 5.10. od 19:00 nastoupí proti týmu z Přelouče, postupivšímu k nám z třetí ligy. V neděli od 14:00 je na řadě Havlíčkův Brod (Broďáci jsou kabrňáci), který k nám naopak sestoupil z 1. ligy a který dle slov pamětníků Jaroměř možná nikdy nebyla schopna porazit. Nu, zkusíme to my :-)

V sobotu navíc odehrají své první ligové zápasy, a hned domácí, naše Hvězdy, které v minulé sezoně skončily na výborném druhém místě své 2. ligy, doufejme tedy, že doma na tento zdárný průběh naváží. Od 9:00 hrají proti královéhradeckému béčku a cca od 14 hod. je čeká Orel Přelouč, s tímto soupeřem nás tedy v sobotu čeká dvojzápas.

Všechny vás srdečně zveme a doufáme, že do jaroměřské haly zavítáte v hojném počtu a tradice vysoké návštěvnosti bude pokračovat ;-)
Opět se vám to budeme pokoušet oplatit kvalitní hrou a soupeři si před domácí kulisou nebudou odvážet body snadno.

 

Kompletní rozpis ženského turnaje:

9:00 TJ Sokol Jaroměř IBK Hradec Králové B
10:30 Sokol Proxisky Pardubice Orel Přelouč
12:30 IBK Hradec Králové B Sokol Proxisky Pardubice
14:00 Orel Přelouč TJ Sokol Jaroměř