Poslední ligový turnaj elévů

25.04.2010 10:56

Sestava:

Šimon Špaček - Dominik Sukup (C), Jan Hroneš, Matěj Freisleben, Patrik Horčička - Dominik Emlar, Jakub Kopecký, Tomáš Festa, Ondřej Šrámek, Jan Lehký, Jonáš Staníček, Jakub Slabihoudek, Adam Karel

 

TJ Sokol Jaroměř - Orlicko-Třebovsko   2:3

V úvodním zápase jsme narazili na tým Orlicka-Třebovska. V minulém zápase jsme ho na jeho domácí půdě jasně porazili poměrem 6:1. Po velmi rychlé brance v čase 0:04 a následnému zvýšení na začátku 4. minuty na 2:0 jsme asi všichni očekávali velmi podobný průběh. Bohužel jsme začali kupit zbytečné - mnohdy až nepochopitelné chyby. Orlicku se tak podařil, z jeho strany, výborný obrat a stal se tak 3. týmem, který nás dokázal v této ligové sezoně porazit.

 

TJ Sokol Jaroměř - M&M Reality Sokol Pardubice „B“   5:2

K druhému zápasu jsme nastoupili proti „B“ výběru pardubického Sokola. V první polovině zápasu jsme hráli podobně jako proti Orlicku a nedokázali jsme dlouhodobě držet vedení. Až po oddechovém čase, který jsme si vybrali na začátku 11. minuty hned po vyrovnávací brance Pardubic na 2:2, jsme začali hrát naši obvyklou hru. Soupeře jsme už k ničemu výraznějšímu nepustili a naopak vsítili 3 rozhodující branky.

 

 

TJ Sokol Jaroměř - M&M Reality Sokol Pardubice   5:1

Poslední zápas ligové sezóny a soupeř, proti kterému jsme ještě letos nesehráli ani zápas - „A“ tým Pardubic. Tento celek by se vzhledem k jeho dosavadním výsledkům dal určitě zařadit mezi nejsilnější v lize. To nám ale nezabránilo, abychom na soupeře hned v úvodu pořádně „vlétli“ a již po 11 vteřinách jsme se ujali vedení 1:0. Na to ještě Pardubice dokázali odpovědět v čase 3:36 - 1:1. Zbytek zápasu už ale probíhal více méně v naší režii a soupeře jsme pouštěli jen do ojedinělých šancí, se kterými si Šimon poradil na jedničku.

 

Shrnutí:

Do posledního turnaje ligové sezóny jsme vstoupili poměrně špatně. Dokázali jsme však tento nešťastný zápas hodit za hlavu a ke „šlágru“ dne už nastoupila zase ta stará dobrá Jaroměř, kterou známe z celé této sezóny podporovaná skvělými fanoušky, kteří překřičeli tradiční pardubické skandování. Na tento zápas se přišel podívat i starosta Jaroměře pan Jiří Klepsa, který po zápase přišel hráčům pogratulovat a předat pohár a medaile za veleúspěšnou sezónu v Královéhradecké lize elévů.

    

Je zcela nezbytné, abychom poděkovali rodičům jménem celého florbalového oddílu za jejich jedinečnou podporu po celou sezónu, a za jejich účast v klubovém dění - ať už se jednalo o dopravu dětí na zápasy, pomoc při organizaci nebo výborné fandění. Poděkovat chceme i panu starostovi Jiřímu Klepsovi, který si našel čas a přišel podpořit náš tým.