POHÁR: na 2.kolo do Rokycan - nominace

04.09.2011 10:30

Po odehrání prvního kola a našem vítězství ve skupině C poháru ČFbU nás čeká kolo druhé, které se odehraje v Rokycanech. Našimi soupeři budou (v závorce uvedena soutěž v roce 2010/2011):

sobota 14:00   TJ Baník Sokolov (2.liga I - 10.místo - sestup)

sobota 17:45   FTS Florbal Náchod (2.liga III - vítěz - postup)

neděle 11:15   SK Kerio Plzeň (3.liga I - 3.místo) - POŘADATEL

neděle 15:00   TJ Turnov (2.liga I - 7.místo)

 

Protože nás čeká s největší pravděpodobností výlet do Plzně, je třeba sehnat dostatek aut s dálniční známkou! Takže shánějte...!!!

Ubytování je zajištěno v místní Sokolovně ve vlastních spacácích. Cena 60 Kč.

Cesta Vás vyjde na cca 300 Kč.

NOMINACE:

rezin, Remo, Edi, Lukáš K., Vojta Sch., Dominik, Petr J., Štěpán, Šimon, Pavel P., Pavel K., Hřiven, Boris, Kačí, Matěj, Monty, Lukáš F. a Káša

Nominováni byli i hráči, kteří ještě 100% neví, jak na tom budou. Je protoprosím co nejdříve o konečné info.

 

Výsledky 1. kola Poháru 27. - 28.8.

So 15:15 Muži A x Innebandytos Hradec Králové 3:1 (0:0; 2:1; 1:0)

So 19:00 Muži A x Orel Přelouč 1:1 (0:0; 0:1, 1:0)

Ne 11:30 Muži A x FLK Zdar Bar 7:1

Ne 14:00 Muži A x FBC Ressler Boys 5:0 po kontumaci - soupeř odjel již před zápasem

 

TJ Sokol Jaroměř x Innebandytos Hradec Králové 3:1

Hned v prvním zápase byl soupeřem Hradec Králové, střet s tímto klubem mohl i leccos napovědět o šancích Jaroměře v 2. lize, kam v minulé sezoně postoupila. Oba týmy nastoupili ke svému prvnímu zápasu čerství a s vysokým nasazením, ale první třetina přesto žádný gól nepřinesla, ač hned v čase 1:58 měl Hradec možnost dvouminutové přesilovky, kterou však Jaroměřští ubránili. Ve druhé třetině ale už ke změnám skóre došlo, během prvních pěti minut hned dvakrát a obojí ve prospěch Jaroměře. Nejprve v čase 1:24  Kuba Kubina zavezl míček k soupeřově bráně a po naznačení střely nahrál a gól vstřelil Jirka "Boris" Novotný. Poté v čase 4:51 trefil v přesilovce krásné "víko" Štěpán Lacina po Borisově přihrávce. V polovině třetiny se ovšem Hradci podařilo snížit po přihrávce z poza brány do volného prostoru před bránou. Ve třetí třetině opět na počátku udeřila Jaroměř, kdy po přihrávce Šimona Kubiny vsítil branku Honza Hřivna a rozdíl byl zas dvě branky. Jaroměři se do konce zápasu podařilo ubránit druhé oslabení i závěrečnou soupeřovu power play, čímž si udržela výhru 3:1.

 

TJ Sokol jaroměř x Orel Přelouč 1:1

V druhém sobotním zápase Jaroměř nastoupila proti přeloučskému Orlu (dle slov trenéra Viktora Koláře "nejflorbalovějšího týmu" třetí ligy, které  jsme se minulou sezonu účastnili), ten měl velikou motivaci, poněvadž za poslední dvě sezony s Jaroměří třikrát prohráli 2:5 a jednou 2:6 a bylo to vidět. Z počátku hráči Přelouče začli opatrně, ale jejich hra jim vycházela, respektive jaroměřští nebyli příliš schopni se přizpůsobit, a tak se dostávali do brejků. Jaroměř sice šance měla, ale ty, do kterých se dostala, bohužel nevyužila a tak první třetina skončila 0:0. Na začátku druhé třetiny se dostala do vedení Přelouč, kdy nahozený míček do naší poloviny soupeřův útočník trefil (dle našeho pohledu hrál vysokou hokejkou, což však rozhodčí nepískl), tím si prohodil našeho obránce, ten  kvůli domnělému porušení pravidel přestal hrát a soupeřův útočník měl dost času trefit míček "z voleje" a tak se Přelouč ujala vedení, to však trvalo pouze něco málo přes šest minut, kdy Petr Rezek srovnal po nahrávce Petra "Kačiho" Bláhy. Dále se bohužel žádnou šanci využít nepodařilo a tak zápas skončil vyrovnaným výsledkem. Jaroměř holt tento zápas neodehrála dle svých představ ani možností.

 

TJ Sokol Jaroměř x Zdar Bar 7:1

V prvním sobotním utkání nastoupili Jaroměřští proti pražským Zdar Bar a mělo jít o lehký zápas a hra tomu odpovídala, jen šance se nedařilo využívat a tak se ujala pouze na začátku první třetina souhra obránců Tomáše Hroudy a Kuby Kubiny,  který vstřelil branku. K větším změnám skóre došlo na začátku třetiny druhé, kdy po nahrávce Dominika Haže vsítil na počátku třetí minuty gól Matěj Kubina, soupeř ale odpověděl hned za minutu a půl a snížil opět na rozdíl jediné branky. Za další dvě minuty ale Jaroměř během 35 většin zvýšila svůj náskok nejprve gólem Vojty Suchardy po nahrávce Kuby Kubiny a dále góle Honzy Hřivny, jemuž nahrával Honza Škola. Ve třetí třetině přidala v prvních pěti minutách Jaroměř ještě 3 góly – Štěpána Laciny po přihrávce Petra Rezka, Vojty Suchardy po přihrávce Adama Kubiny a Petra Rezka po přihrávce Doominika Haže. Jaroměř splnila roli favorita a zápas suverénně vyhrála.

 

TJ Sokol Jaroměř x Ressler Boys 5:0 po kontumaci

Posledním soupeřem měl být asi nejslabší tým naší skupiny, který ale odjel ještě před zápase, protože se jim prý během turnaje zranilo příliš spoluhráčů a nemohli nastoupit v požadovaném počtu.