Platby licencí na novou sezónu 2011/2012

25.07.2011 12:03

Připomínáme všem hráčům od juniorského věku výše (tzn. ročník 1996 a starší), že je třeba mít uhrazenou individuální hráčskou licenci dříve, než nastoupíte k prvnímu utkání. Pro muže A i B, případně pro juniory, je první akcí, do kdy je třeba mít uhrazeno pohár ČFbU, jehož první kolo pořádáme poslední srpnový víkend. Kdo nebude mít uhrazeno, nebude moci nastoupit.

Uhrazená licence znamená, že vaše platba je již připsána na účtě ČFbU, tzn. pokud necháte platbu na poslední chvíli, není jisté, že platba včas dorazí a stihneme vás dopsat na soupisku. Platbu převodem proto doporučujeme provést co nejdříve, nejpozději pak 1 týden před vaší první akcí.

Platba se provádí na základě platebného příkazu, který si každý z vás vygeneruje po přihlášení do systému FIS.Pokud budete mít problém s vygenerováním platebního příkazu, domluvte se se svými trenéry, kteří případně zorganizují hromadnou platbu. V tomto případě je ale třeba řešit vždy nejméně 2 týdny před Vaší první akcí!

Jednotlivé žádosti došlé na Matriční úsek ČFbU můžete sledovat v matriční knize a pokud máte ve svém profilu v informačním systému uveden email, jste o průběhu vašich žádostí informováni i emailem. 
 

 

Pozn: Za elévy a žáky uhradí klub tzv. licenční poplatek za soupisku, který je standardně součástí příspěvků na sezónu.

 

rezin