O víkendu hrají doma A-Team (semifinále), Ženy, Juniorky a Mladší žáci

15.03.2018 17:25

O víkendu nás čeká pořádná porce domácích zápasů!

UDÁLOST NA FB
Mezi nimi ale přeci jen vyčnívá semifinále Play-off Národní ligy. V tom se A-Team střetne s celkem TJ Sokol Traverza Mukařov, který přešel přes Panthers Praha poměrem vítězství 1:3 a minulou sezónu celé Play-off vyhrál. My jsme ve čtvrtfinále 3:0 porazili ASK ORKA Florbal Čelákovice. V základní části máme s naším semifinálovým soupeřem bilanci vyrovnanou a obě utkání byla dost divoká. Nejprve jsme doma Mukařov přestříleli 11:3 a poté nám to venku Mukařov oplatil 10:2. Bude to tedy zajímavé měření sil!
Jako výše postavení budeme hrát první dva zápasy v Jaroměři. V sobotu 17. 3. se bude začínat v 19:00 a druhý zápas proběhne v neděli 18. 3. také od 19:00 (pokud by čirou náhodou byla změna, dáme vědět). Případné páté utkání se také odehraje doma, termín se právě utváří.
Nedílnou součástí našeho čtvrtfinálového úspěchu byla i podpora vás, našich fanoušků, přijde v co největším počtu i nyní ;-)

Na společném turnaji 2. ligy žen se představí v sobotu 17. 3. naše Ženy a Juniorky.
Ženy se budou snažit získat cenné body o vyšší pozice v popředí tabulky. Soupeřkami jim nejprve budou od 10:00 hráčky týmu FbC Florbalky Skuteč, které se nacházejí ve spodní části tabulky. Jako druhý bude na řadě od 14:30 zápas s Orel Přelouč, který je od našich hráček jen o příčku zpět.
Juniorky se v domácím prostředí budou snažit získat další zkušenosti a to od 8:30 proti HAGA Pardubice a od 13:00 proti FbC Florbalky Skuteč.

V neděli 18. 3. je pak na řadě turnaj Mladších žáků, kteří se postupně střetnou s FbC Sokol Předměřice od 9:00, FBK Bulldogs Hořice od 11:10 a FBC TJ Sokol Dvůr Králové.

Všechny zápasy se odehrají v hale Sportovní areál ASVAJ vedle Gymnázia.

Více z dění v klubu na FB TJ Sokol Jaroměř - florbal či www.florbaljaromer.cz