MUŽI: Prošli jsme i 3. kolem Poháru! Čeká nás Sokol Královské Vinohrady

10.09.2016 19:52

Včerejší generálku na Národní ligu jsme nakonec zvládli. Sice po solidním půlzápasovém skóre 4:0 stáhli Panthers Praha na 4:3, ale tento stav naštěstí svítil na tabuli i na konci zápasu. Ostré utkání bylo bohužel ke konci poznamenáno červenou kartou nejvyššího řádu, tedy třetího, pro hostujícího Pavla Daňka, který na zemi po vzájemné srážce kolenem "masíroval" Michala Nožičku v oblasti břicha a slabin a poté jedním vzájemným vyloučením za hrubost.
Jako další nás ve 4. kole Poháru České pojišťovny čeká sokolský souboj s Královskými Vinohrady, které v uplynulých dvou sezonách hrály Superligu a nyní jsou účastníky 1. ligy. Datum a čas utkání vám dáme vědět hned, jak nám bude znám ;-)

Zde si můžete prohlédnout ONLINE

Komentář trenéra domácího týmu Viktora Koláře: "Jednoznačně rozehrané utkání jsme si zkomplikovali herní a mentální nedisciplinovaností. Jasně nejlepší práci odvedli lidi na stolku. Děkuji soupeřům a fanouškům."

Komentář trenéra hostů Lukáše Jenšíka: "Utkání jsme nezvládli po psychické stránce, ve druhé třetině přišlo velké zlepšení. Dokázali jsme soupeře zatlačit a přidat pár gólů. Ve třetí třetině bylo bohužel naše snažení fatálním zákrokem našeho hráče Pavla Daňka, který zhatil veškeré naše snahy na vyrovnání. Děkujeme soupeřům za přípravu před sezonou a za skvělou atmosféru. Gratulujeme."