MUŽI a ŽENY: Oba elitní týmy o víkendu s plným počtem bodů!

19.09.2016 19:08

MUŽI A

TJ Sokol Jaroměř x ASK Orka Čelákovice - 8:6 (4:1; 1:1; 3:4)

Mužský A-Team v sobotu vstoupil do již třetí sezony Národní ligy a díky tomu je již třetí sezonu nejvýše hrajícím týmem v Královéhradeckém kraji! Do zápasu jsme vstoupili aktivně a skóre otevřeli již po necelé minutě! Pak sice soupeř vyrovnal, ale do konce první třetiny jsme vstřelili další tři branky a v polovině zápasu již vedli 5:1 a do té doby byli hostující ve druhé třetině téměř bez šancí. K jejímu konci ale ještě jednou brankou snížili a do třetí třetiny vstoupil jiný tým. Čelákovice hrály aktivněji a my hráli zmateněji. Orka nejdříve stáhla náš náskok o dvě branky, na což jsme sice my jednou odpověděli, ale pak se rozdíl snížil jen na jediný gól. Naštěstí dvě minuty před koncem šli čelákovičtí počtvrté do oslabení, čehož se nám potřetí za utkání podařilo využít, zvítězit tak nakonec 8:6 a připsat si hned v prvním zápase plný počet bodů! Hattrick a asistenci si připsal Petr Hašek a nejlepším hráčem byl vyhlášen Jenda Hrobský za ukázkovou "svářejdu" a výborné návraty.

Zápas jsme odehráli před nejvyšší návštěvou kola, takže děkujeme!

ONLINE

Komentář domácího trenéra Viktora Koláře: "V zápase jsme měli dvě fáze: v 1. třetině jsme hráli koncentrovaně a proměňovali šance a od desáté minutu druhé třetiny jsme naší koncentraci ztratili a dovolili tak soupeři zdramatizovat zápas. Naší velkou zbraní byly využité přesilové hry. Děkujeme divákům za skvělou atmosféru!"

Komentář hostujícího trenéra Martina Bajera: "Rozhodující náskok získali domácí v první třetině, my jsme měli po celou dobu utkání problém vyrovnat se tvrdé hře soupeře. Musíme určitě zapracovat na hře v oslabení a zlepšit hru tělem. Gratulujeme soupeři k zisku prvních bodů."

branky: 1. Jakub Kopecký, 15. Petr Hofman, 18. Petr Hašek, 19. Petr Hašek, 31. Jan Hrobský, 44. Michal Nožička, 50. Petr Hašek, 59. Jan Škola - 7. Michal Němeček, 38. David Novotný, 44. Jakub Čáp, 49. Kryštof Minařík, 56. Václav Kramel, 57. David Novotný; rozhodčí: David Bezucha - Michal Bezucha; vyloučení: 0:4; využití: 2:0; diváků: 123; zásahy brankářů: Jiří Alexij 18 - Lukáš Pezl 27

 

ŽENY

TJ Sokol Jaroměř x SK Jihlava - 5:3 (1:1; 1:1; 3:1)

Ženy do prvního zápasu dalšího ročníku 1. ligy vstoupily dobře a po čtvřech minutách vedly 1:0 a mohly svůj počáteční náskok ještě vylepšit, ale při pětiminutové přesilovce za hru vysokou holí si bohužel nevytvořily vážnější příležitost. Naopak z trestného střílení vyrovnala Jihlava. V druhé třetině byl příděl gólů z obou stran stejný, jen v opačném gardu. Z počátku třetí části se podařilo získat náskok 4:2, ale poté přišla krizová situace, když nejprve přišlo vyloučení na 2+2 minuty a několik vteřin nato se šlo do třech. Oslabení ale vyšlo dobře a ke konci zápasu jen oba týmy přidaly po brance a na konci svítilo na tabuli skóre 5:3.

ONLINE

Komentář trenéra domácích Jiřího Šedy: "Dnes bojovné utkání úrovní odpovídající začátku sezóny. Byli jsme důraznější v předbrankovém prostoru, proto jsme vyhráli, přesto mě mrzí zbytečná vyloučení. Děkuji soupeř za hru."

Komentář trenérky hostů Dany Horníčkové: "Dnes jsme střídaly lepší pasáže s těmi horšími. Škoda některých neproměněných šancí, ale to je hra - soupeř jich proměnil víc a tak zaslouženě vyhrál. Blahopřejeme k vítězství a těšíme se na odvetu na naší půdě."

branky: 5. Nikola Bochenská, 26. Jaroslava Bálintová, 42. Lucie Košková, 45. Andrea Kašparová, 58. Andrea Kašparová - 17. Jana Pavlicová, 22. Nikola Jandátová, 59. Martina Svobodová; rozhodčí: Aleš Jansa - Michal Taufmann; vyloučení: 4:1 + Dagmar Dušková 5; využití: 0:0; diváků: 20; zásahy brankářů: Veronika Burdiláková 22 - Marie Zemanová 24

 

TJ Sokol Jaroměř x FBŠ Jihlava - 8:1 (5:1; 1:0; 2:0)

Do vedení se sice první dostal druhý jihlavský celek, ale naše Ženy to nerozhodilo a rychle otočily vývoj utkání, díky čemuž to po první třetině bylo 5:1. Poté se sice brankostroj poněkud zpomalil, ale přesto si domácí vybojovali pohodlnou výhru 8:1. Třemi góly k tomu přispěla Nikola Bochenská.

ONLINE

Komentář trenéra domácích Jiřího Šedy: "Proti včerejšku dnes pro nás snadné utkání. Mrzí mě, že jsme byli od druhé třetiny málo produktivní. Na druhou stranu jsem rád, že si zahráli všichni. Děkuji soupeři za férovou hru."

Komentář hostující hrající trenérky Zuzany Trávníkové: "Začátek zápasu jsme se drželi taktiky. Pak jsme nabyli dojmu, že to půjde samo a po individuálních chybách a nedodržení předzápasových pokynů nám domácí tým právem odskočil o několik branek. Potom už si domácí zápas pohlídali, Do příštích zápasů máme co zlepšovat. Děkujeme soupeřům za zápas."

branky: 13. Marie Kejmarová, 14. Jitka Romančáková, 15. Nikola Bochenská, 16. Nikola Bochenská, 17. Petra Janečková, 28. Nikola Bochenská, 47. Jaroslava Bálintová, 52. Pavla Mikulková - 12. Karolína Petrlíková; rozhodčí: Nguyen Duc Trung - Radek Hrdlička; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 37