MUŽI: A-Team bohužel bez bodů, Bee Team jich získal šest

23.10.2011 18:40

A-Team

FBC Peaksport Litomyšl x TJ Sokol Jaroměř 8:5 (2:2, 0:1, 6:2)

V sobotu 15.10. jsme vyrazili na zápas do Litomyšle. Úvodní dvě třetiny proběhly v podobném stylu, jejich první polovinu jsme odehráli nic moc, ale jejich druhou část jsme zvládali odehrát v lepším gardu. To bohužel stačilo jen na jednobrankový náskok po čtyřiceti minutách hry, do kterého jsme se dostali po přesilovkovém gólu. Na začátku třetí třetiny jsme náskok ještě o branku navýšili, ale soupeři se po několika minutách podařilo znovu snížit. Na to jsme sice během několika vteřin zareagovali opětovným zvýšením, ale to bohužel bylo z naší strany pro tento zápas vše a úřadoval pouze soupeř. Poslední tři góly dokonce vsítil jeden a týž hráč, při čemž ten závěrečný v sobě naší hry bez brankáře. Bohužel k nezdaru přispělo i to, že z pěti přesilovek jsme využili pouze jedinou.

Branky: 17:51 Vojta Schwarz (Honza Škola), 19:23 Vojta Sucharda (Kamil Munzar), 47:36 Pavel Kotrč (Kamil Munzar), 43:25 Honza Škola (Petr Rezek), 48:27 Dominik Haž (Kuba Kubina)

 

FBC Innebandytos Hradec Králové x TJ Sokol Jaroměř 4:2 (1:2, 0:0, 3:0)

V neděli 16.10. bylo na řadě utkání v Předměřicích n. L. S Hradcem šlo od počátku o vyhrocené derby, což rozhodčí bohužel včas nezachytili a sem tam se vyskytly nepříjemné zákroky z obou stran. Jinak ale šlo o zajímavé utkání se šancemi na obou stranách, těch vyložených jsme možná měli více, ale nedařilo se nám trefovat bránu a na to jsme dopláceli. I přesto jsme první část vyhráli 2:1. Ve druhé třetině byl obraz hry podobný, ale k žádným brankám to nevedlo, to se změnilo až ve třetí třetině, která se nám opět stala osudnou, ovšem krom vlastního přičinění i s pomocí rozhodčích. Vyrovnávací gól jsme dostali z nájezdu za hru v brankovišti, která ale byla velmi sporná. Následující branku jsme ale dostali z vyložené hry vysokou holí, rozhodčí to tak však neposoudil a Hradec šel do jednobrankového vedení. Dále nebyla soupeři odpískána jasná hra na zemi. Ke konci jsme dostali ještě jednu branku a stav došel ke konečnému výsledku 4:2 pro Bandyty. Zápas jsme si i přes přičinění (neříkám, že úmyslné) rozhodčích prohráli naším stálým problémem, neproměňováním vyložených šancí a nevyužitými přesilovkami. Těmito výsledky jsme bohužel klesli na sedmé místo tabulky.

Branky: 2:45 Petr Hašek (Jirka "Boris" Novotný), 18:33 Jirka Novotný (Vojta Schwarz)

 

Další domácí zápasy čekají Áčko v sobotu 29.10. od 19 hod. proti 1. FbK Tábor a 30.10 od 12:30 proti FBC Štíři Č. Budějovice

 

Bee Team

V sobotu ke svým dalším zápasům v Královéhradecké lize mužů nastoupilo v Náchodě i Béčko. Soupeři byly dva týmy ze Dvora Králové n. L., místní Sokol a Team DK.

 

TJ Sokol Jaroměř - Bee Team x Kupflorbalku.cz Team DK 5:3 (1:1,1:0,3:2)

V prvním zápase jsme nastoupili proti Teamu DK, který před touto sezonou sestoupil ze 3. ligy a v předchozích dvou kolech nezískal ani bod. Nastoupili jsme do zápasu aktivněji a skoro po celou dobu utkání byli lepší. Dvůr předváděl nevýraznou hru, ale bohuže jejich tempu jsme se přizpůsobili a to nám komplikovalo zápas. V první třetině jsme šli do vedení, ale ještě do jejího konce se podařilo Dvoru srovnat. Na začátku druhé třetiny jsme ale šli opět do vedení. Nebyli jsme ale schopni své vedení navýšit a ve třetí třetině Dvůr opět vyrovnal, tentokrát gólem v době naší přesilovky. Z toho se ale radoval pouhých 20 vteřin, kdy nás Kuba Steklý dokončením svého hattricku opět poslal do vedení a vstřelením dalších dvou gólů jsme se dostali do tříbrankového vedení. To se podařilo Dvoru trochu zkorigovat až před koncem utkání a tak jsme vyhráli 5:3.

Branky: 5:15, 16:18 a 36:21 Kuba Steklý (Martin Hardubej a 2x Péťa Jiřička), 40:20 Péťa Jiřička (Kuba Steklý), 42:58 Vojta Pecháček (Péťa Jiřička)

 

TJ Sokol Dvůr Králové nL x TJ Sokol Jaroměř - Bee Team 4:6 (3:0,1:3,0:3)

V druhém utkání jsme na razili na bratry Sokoly, proti kterým jsme minulou sezonu měli smůlu a dvakrát s nimi o gól prohráli, ač v druhém utkání jsme byli znatelně lepší, tudíž jsme chtěli napravit si chuť. Hned v první třetině to ale vypadalo, že se nám to nesplní, poněvadž jsme ji prohráli 0:3. V druhé třetině jsme ale zabrali a hned během prvních čtyř minut snížili na rozdíl jedné branky. Chvíli poté ale Dvůr vstřelil svojí další branku, naštěstí pro nás za tento zápas svou poslední. Opět na rozdíl gólu snížil Kači, který stihl ještě dorazit před zápasem a nahradil nemocného Luboše Dyrce. Potom jsme ale narazili na velkou komplikaci, museli jsme hrát celé dvě minuty přesilovku tří proti pěti, tu jsme ale ustáli a do konce třetiny už nikdo gól nedal. Ve třetí části jsme dokonali obrat na 6:4 poté, co jsme zvládli vstřelit tři branky a dosáhli tak z tohoto turnaje na šest bodů a se třemi vítězstvími ze čtyř zápasů jsme na druhém místě tabulky.

Branky: 17:10 Kuba Steklý (Petr "Kači" Bláha), 18:50 Honza "Swat" Mráz (Vojta Pecháček), 22:01 Kači (Petr Kudláček), 30:50 Kači (Pavel "Sup" Hrobský), 36:34 Péťa Jiřička (Martin Hardubej), 41:31 Swat

autor: Karel Hašek