MUŽI A: O víkendu střídavě oblačno, aneb 3 body jsou doma

05.10.2011 10:18

TJ Sokol Jaroměř x Spartak Pelhřimov 3:6

V sobotu Jaroměř, podporovaná stem fanoušků v hledišti, nastoupila proti Pelhřimovu, který ještě minulou sezonu hrál první ligu. Rozdíl byl znát již v první třetině a to hlavně v rychlosti přechodu do útoku. Pelhřimovští hráči šli nesčetněkrát v přečíslení na bránu domácích. Na toto tempo nebyli jaroměřští hráči z 3. Ligy příliš zvyklí a již ve čtvrté minutě prohrávali 0:2. Poté se sice podařilo Jaroměři vstřelit kontaktní gól, ale přesto po první části svítilo na tabuli skóre 1:4. Tento výsledek se změnil hned v první minutě druhé třetiny, kdy Jaroměř snížila. Hra domácích se sice postupně kvalitě soupeře přibližovala, ale díky střelecké nemohoucnosti to v této třetině ke gólu nevedlo. Naopak Pelhřimov opět zvýšil své vedení na rozdíl tří branek a na počátku třetí části ještě další gól přidal. Domácí se snažili výsledek korigovat, ale za tím jim zkomplikovala tři vyloučení v závěrečné části hry, přes minutu hráli dokonce v oslabení tří proti pěti, což se podařilo ubránit. Na druhou stranu nevyužili ani jednu ze svých dvou přesilovek. Vniveč přišla i závěrečná hra bez brankáře, která byla bohužel v poslední minutě přerušena vlastním vyloučením. Jedin gól Jraoměře v této třetině tak byl z 16. minuty a zápas skončil stavem 3:6.

Branky: 8:20 Škola Jan (Schwarz Vojtěch), 20:59 Haž Dominik (Hašek Petr), 55:51 Novotný Jiří (Kubina Šimon)

Vyloučení 4:4,, využití 0:0, střely 34:26

 

TJ Sokol Jaroměř x FBŠ Jihlava 10:0

Den po Plehřimovu do jaroměřské haly přijeli hráči Jihlavy, kteří byli mírně řečeno „naminstrovaní“ po výhře z předchozího dne 8:4 nad Rtyní. Diváci se nenechali odradit předchozím neúspěchem a opět jich dorazil hojný počet, 89. A měli se na co dívat. Jaroměř, poučena, vstoupila do zápasu ve vyšším tempu a první třetinu vyhrála 2:0. Hned v osmé vteřině následující části bylo proti domácím nařízeno trestné střílení, které se hostům ale nepodařilo proměnit. Skóre se ovšem v této části měnilo a Jaroměř zvýšila svůj náskok na 5:0, kdy čtvrtý gól padl z přesilovky. Definitivní stav skóre se vyvinul mezi časy 11:35 a 14.02 třetí třetiny. V tomto období se podařilo Jaroměři vsítit pět branek a vtisknout tak konečnému výsledku podobu 10:0.

Branky:  6:16 Kubina Adam (Rezek Petr), 15:44 Novotný Jiří (Haž Dominik), 27:15 Rezek Petr (Schwarz Vojtěch), 34:45 Kotrč Pavel (Hřivnna Jan), 28:14 Kubina Adam (Hřivna Jan), 51:35 Novotný Jiří (Kubina Šimon), 52:47 Kubina Adam (Kubina Matěj), 53:09 Novotný Jiří (Haž Dominik), 53:14 Hřivna Jan (Schwarz Vojtěch), 54:02 Hašek Petr (Haž Dominik)

Vyloučení 4:4, využití 1:0, střely 41:21

 

Jaroměř, která ještě předchozí víkend porazila Rtyni v jejím domácím prostředí 6:4, nyní po třetím kole obsazuje čtvrtou příčku tabulky druhé ligy. Pozitivem je také hra v oslabení, kdy ani v jednom z devíti případů Jaroměř neinkasovala.

Příští domácí zápasy se konají 29.10: od 19 hod. proti 1. FbK Tábor a 30.10. od 12:30 proti FBC Štíři Č. Budějovice

Sestava: G: Flégl L., Hašek K. – O: Kubina J., Lacina Š., Kotrč P., Kubina Š., Petráček P., Munzar K. – U: Škola J., Jiřička P., Novotný J., Rezek P., Hašek P., Schwarz V., Kubina M., Kubina A., Haž D., Hřivna J., Kubina L. – Trenér: Kolář Viktor