MUŽI A: Po zaváhání slavíme další výhru a to proti Turnovu 7:4

10.10.2017 13:57

TJ Sokol Jaroměř x TJ Turnov 7:4 (1:0; 4:1; 2:3)

Po zaváhání z minulého kola se A-Team vrací k vítězství!
V emotivním utkání se ukázal rozhodujícím náskok ze 2. třetiny, který v průběhu 3. dějství narostl až na 7:1. Soupeři TJ Turnov florbal se pak už v závěru utkání podařilo jen snížit na konečných 7:4, což pro nás znamená další tři body do tabulky a setrvání v její horní polovině, nejpravděpodobněji na 2. příčce!
Bodově se nejvýrazněji prosadil Petr Hofman, který si připsal dvě branky a stejně asistencí. Hráčem utkání byl vyhlášen Patrik Horčička zastupující nastupující generaci.
Dorostenci navázali na úvodní kanonádu, i když tentokrát byli milosrdnější. Florbal Litomyšl porazili 10:2 a z domácího prostředí vytěžili velmi přesvědčivě 6 bodů!
Příští neděli čeká A-Team výjezd za vzdáleným soupeřem FBC DDM KATI KADAŇ a chceme vybojovat další body! Den předtím se při premiéře po postupu do vyšší soutěže představí v domácím prostředí Béčko od 9:00 a 13:30 - Regionální liga - Jaroměř x Dvůr Kr. nL a HAGA Pardubice!

Komentář asistenta trenéra domácích (V.Kolář): "Zápas rozhodla naše velmi dobrá hra odzadu a rychlé protiútoky."

Komentář trenéra hostí (J.Marks): "Utkání se rozhodlo v druhé polovině druhé třetiny, kdy jsme inkasovali v rychlém sledu dva góly a z našeho dalšího nesoustředění vyplynuly další obdržené branky. v třetí třetině jsme pouze korigovali výsledek."

branky: 11. Tomáš Veinfurter, 34. Jakub Kopecký, 37. Dominik Emlar, 38. Petr Hofman, 40. Jakub Kopecký, 41. Tomáš Černý, 52. Petr Hofman - 25. Daniel Měkota, 54. Pavel Sekyra, 57. Pavel Sekyra, 60. Daniel Měkota; rozhodčí: Jakub Vlček - Lukáš Žofka; vyloučení: 4:3; využití: 2:3; diváků: 90