MUŽI A: I na semifinále pořádáme výjezd pro fanoušky!

20.03.2018 19:16

I na semifinále Play-off plánujeme výjezd autobusem!
Opět jedem do Prahy s vedením 2:0, tentokráte proti celku Traverza Mukařov po výhrách 7:6 po nájezdech a 9:3 a brána do finále je pootevřená. Minule se nám povedlo proměnit hned první mečbol a chceme, aby tomu tak bylo i nyní! Znovu budeme rádi, když se tak za celoroční podporu stane po vašem boku ;-) Samozřejmě budeme rádi, když dorazí i naši fanoušci z Prahy a okolí a my se tam s nimi setkáme :-)

Výjezd jako UDÁLOST NA FB

Pro potřeby zajištění kapacity potřebujeme ale vědět, kolik příznivců s námi pojede. Proto prosíme, abyste nám zaslali počet cestujících na e-mail florbaljaromer@centrum.cz. Napište nám, zda byste jeli jen v sobotu nebo případně oba dny. Příspěvek na jednu cestu tam a zpátky je 100 Kč za jednotlivce a sraz je na parkovišti haly ASVAJ u Gymnázia. Důvodem brzkého odjezdu je, že jako při předchozích výjezdech budete mít tu čest na místo jet a po cestě zpět případně slavit společně s A-Teamem. A čest to bude samozřejmě i pro hráče.

Mukařov odehrává své zápasy v Praze, kam vyrazíme z Jaroměře v sobotu 24. 3. v 16:30. Samotné utkání začíná ve 20:00 v Sportovní hala Děkanka (Děkanská vinice 987/5) a návrat bude odhadem kolem půlnoci.
Pokud by to "necinklo", tak bychom v neděli 25. 3. odjížděli ve 12:30 do haly Základní škola Kunratice (Předškolní 420), kde by souboj začal v 16:00 a odhadovaný návrat by byl kolem 20 hod.