MUŽI A a ŽENY: Obě elitní kategorie o víkendu odehrají poslední domácí zápasy před Play-off!

12.02.2017 18:37

Mužský A-Team se v sobotou 18. 2. od 19:00 střetne s lídrem západní části Národní ligy Panthers Praha. Ženy čeká dvojí boj, nejprve v sobotu od 16:00 proti FBC Hranice a pak v neděli od 18:00 proti FTC Vysoké Mýto!

UDÁLOST NA FB
Pražští Pantheři, pokud u nás zvítěží, si zajistí první příčku po základní části s jednozápasovým předstihem. Určitě tak mají jasnou motivaci a nechtějí se spoléhat až na poslední utkání. My si však chceme pozici před play-off také vylepšit a jako v každém zápase se odvděčit našim skvělým fanouškům, takže nic nedáme zadarmo! Navíc se před play-off bude hodit povzbuzení a navnazení na vítěznou vlnu. V prvním utkání byli šťastnější nynější hosté, kteří zvítězili těsně 6:5.

Ženy mají také jistou účast v play-off a doma se budou chtít předvést. Hranice se sice krčí na dně tabulky s jediným bodem, ale určitě nebude radno nic podceňovat. Vysoké Mýto si naopak vede lépe a bude se před koncem základní části sunout směrem vzhůru. První jmenovaný celek naše Ženy v tomto ročníku porazily 2:4, s Vysokým Mýtem ale podlehly 6:3.

Zvěte a sdílejte ;-)

Sledujte nás i na FB: TJ Sokol Jaroměř - florbal