MUŽI A a ŽENY: O víkendu se předvedou doma oba elitní týmy!

15.11.2016 09:45

V sobotu 19. 11. se doma předvedou obě elitní kategorie TJ Sokol Jaroměř - florbal! Nejprve přivítají Ženy v rámci 1. ligy od 16:00 IBK Hradec Králové a potom bude bojovat od 19:00 o prodloužení vítězné série v Národní lize mužský A-Team s Florbal Chomutov.
Muži jsou zatím během nedohraného 9. kola průběžně na druhé příčce tabulky se ztrátou dvou bodů na vedoucí Turnov. Chomutov, který má o čtyři body méně, se nachází na místě šestém. V tomto utkání půjde o střetnutí dvou nejútočnějích týmů západní Národní ligy - my máme na kontě 80 vstřelených branek, soupeř pouze o tři méně, dají se tak čekat gólové hody, na které bude určitě radno do jaroměřské haly přijít!
I Ženy se pohybují na vršku tabulky! Hradec totiž s jednobodovým náskokem vede tabulku a Šitbořice jsou před našimi Ženami na druhém místě jen díky lepšímu brankovému rozdílu. Právě dvojice hrající v Jaroměři má ale oproti ostatním družstvům jeden zápas k dobru a tak se může tabulka po tomto víkendu ještě zamotat.
Doražte do haly na florbalové odpoledne a podvečer a shlédněte snad dvě domácí výhry! Bufet by měl být otevřen, takže proluku mezi utkáními můžete strávit tam ;-)

UDÁLOST NA FB