MUŽI A: A-Team poznal ve třetím zápase hořkost porážky

02.10.2017 20:01

 

T.B.C. Králův Dvůr x TJ Sokol Jaroměř - 9:2 (0:2; 6:0; 3:0)

První říjnovou neděli jsme se vypravili do neoblíbeného Králova Dvora na náš druhý výjezd této sezóny. V mladé sestavě, kdy se pár zkušených borců a harcovníků nemohlo z různých důvodů přidat k týmu, vyjel jaroměřský autobus s velice mladou, ale perspektivní sestavou bojovat o nějaké body do nabité tabulky. Jaroměřský tým byl po dvou vyhraných zápasech na první příčce a jeho soupeř jen o rozdíl skóre na druhé pozici, proto se fanoušci těšili na opravdu pikantní zápas. První třetinu jsme začali opravdu slibně! Ze zabezpečené obrany jsme podnikali zajímavé a pohledné akce a po jedné takové se ukázkově trefila hvězda jaroměřského florbalu, Kuba Kopecký, která momentálně rozdává florbalovou radost a krásu v nejvyšší soutěži ve městě pod Ještědem. Nutno podotknout, že bez milimetrového pasu Dominika Emlara by tato akce ani nevznikla. Po další mele před domácí brankou, si jeden z obránců pomohl nedovoleně a my měli možnost trestného střílení. Míčku se ujal opět Kopec a dlouho backhandovou kličkou překonal gólmana podruhé. Tím skončila první třetina a bohužel i gólový příspěvek jaroměřských sniperů. V druhé třetině soupeř zlepšil hru, přidal na důrazu, začal střílet a naše mladá sestava přestala zápas zvládat. Sypalo se to tam zprava, zleva... konec druhé třetiny, 2:6 z pohledu našeho týmu. V třetí třetině se toho moc nezměnilo, snad jen to, že jsme nedostali 6 banánů, ale jen 3. Konečný stav 9:2 pro Kralův Dvůr vypadá jako debakl, ale není tomu tak, odnášíme si zkušenosti do dalších duelů a vědomí toho, že i v mladé sestavě umíme potrápit soupeře s pár hráči, kteří v minulosti hájili barvy třeba Tatranu. Zkrátka, i mistr tesař se někdy utne. Příští neděli 8.10. se na vás těšíme od 16:00 v naší domácí hale, kde si k nám přijede pro náklep Turnov - UDÁLOST NA FB.

Vojta Výborný

 

Komentář trenéra hostů: "V dnešní improvizované sestavě jsme nezvládli osobní souboje. Soupeř nás dvě třetiny přehrál. Gratuluji soupeři a děkuji divákům za pěknou atmosféru."

Komentář trenéra domácích: "První třetina nebyla úplně podle mých představ, ale předvedená hra vůbec nebyla špatná. Od druhé třetiny jsem začali hrát naši hru a jsem rád, že tým dodržel všechno, co jsme si řekli a dovedl zápas k jednoznačnému vítězství nad velmi těžkým soupeřem. Chtěl bych poděkovat hráčům za předvedený výkon a tímhle směrem se budeme ubírat. Moc děkuji divákům za hezkou atmosféru a pořadatelům za odvedenou práci. Soupeři přeji šťastnou cestu domů."

ONLINE

branky: 21. Karel Horký, 26. Jakub Votava, 26. Jan Olšiak, 28. Tomáš Vlček, 35. Jan Olšiak, 37. Tomáš Vlček, 45. Matěj Kodl, 47. Petr Duchek, 58. Martin Štěpnička - 13. Jakub Kopecký, 16. Jakub Kopecký; rozhodčí: Václav John - Lukáš Starý; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 86; zásahy brankářů: Jan Barna 26 - Jiří Veinfurter 24