MLADŠÍ ŽÁCI: Rokytnice - 4 zápasy, 4 výhry

07.11.2010 18:41

Sestava: Šimon Špaček - Dominik Sukup (C), Honza Hroneš, Matěj Freisleben, Adam Peša - Dominik Emlar, Jakub Kopecký, Ondra Šrámek, Anna Macháčková, Honza Lehký, Tomáš Festa, Tomáš Karous, Jirka Alexij, Jakub Slabihoudek


TJ Sokol Jaroměř - FbK Orlicko-Třebovsko 8:0

V úvodním zápase nás čekalo Orlicko-Třebovsko, které jsme v této sezoně už dvakrát vysoce porazili. Nejinak tomu bylo i v tomto případě. Do osmé minuty utkání jsme vedli již 5:0 - od této doby se zápas prakticky jen dohrával. Konečný stav - 8:0.

Body: Anna Macháčková (4+1), Jakub Kopecký (1+2), Dominik Emlar (1+1), Dominik Sukup (1+1), Ondřej Šrámek (1+0), Jan Lehký (0+1), Adam Peša (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - FbK Česká Třebová 5:0

Do dalšího utkání jsme nastoupili proti České Třebové. Tento tým už nejednou ukázal, že dokáže být nebezpečným soupeřem. Rozhodně jsme nechtěli připustit podobná „dramata“ jako při našich posledních střetnutích. To se skutečně od začátku dařilo, když jsme soupeře téměř nenechali ohrozit naši bránu a sami se usadili na polovině Třebové - tu však držel svými zákroky jejich brankář a především díky němu byl po první polovině stav stále nerozhodný - 0:0. Hned po přestávce se ale prosadila 3. lajna a dala tak velmi důležitý 1. gól, po kterém přibyly rychle i další 4 branky - konečné skóre 5:0.

Body: Jakub Kopecký (3+0), Jiří Alexij (2+0), Anna Macháčková (0+2), Tomáš Karous (0+1), Dominik Sukup (0+1), Tomáš Festa (0+1)

 
TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška 4:1


Jediný zápas, který jsme s Dobruškou v této sezóně prozatím sehráli, jsme prohráli poměrem 2:3. Tento zápas byl ale o něčem úplně jiném a i když jsme dostali první branku již v čase 1:10, zápas se nám podařil ještě do přestávky otočit a v druhé polovině jsme pojistili vítězství dalšími dvěma trefami.

Body: Jakub Kopecký (1+1), Dominik Sukup (1+0), Dominik Emlar (1+0), Ondřej Šrámek (1+0), Anna Macháčková (0+1), Jakub Slabihoudek (0+1)

 

TJ Sokol Jaroměř - FTS Florbal Náchod 4:2


V posledním zápase jsme změřili síly s naším tradičním rivalem z Náchoda, se kterým vždy odehrajeme velmi vyrovnaná utkání. Stejně tomu tak bylo i teď. V první polovině první části jsme soupeře lehce přehrávali, ale i přes to se dostal brzo do vedení. Na to jsme odpověděli v 8. minutě a vyrovnali tak na 1:1. S blížící se přestávkou se dostával do mírné převahy Náchod, a to také přetavil v branku v čase 10:04. Do přestávky se už stav nezměnil, a tak jsme šli do poslední části zápasu za nepříznivého stavu 1:2. Ve druhé části pokračoval vyrovnaný a tuhý boj o každý míček. Na konci 4. minuty se nám podařilo vyrovnat a v 7. minutě jsme se poprvé v utkání dostali do vedení. Necelé dvě minuty před koncem dovršil hattrick Jakub Kopecký a pojistil tak naší výhru nad Náchodem.

Body: Jakub Kopecký (3+1), Dominik Sukup (0+2), Dominik Emlar (1+0), Ondřej Šrámek (0+1)

 

Shrnutí

Třetí turnaj sezóny se nám vydařil na jedničku. Skutečnost, že jsme za 4 zápasy inkasovali jenom třikrát, potvrzuje, že všichni obránci odehráli výborný turnaj a nepouštěli soupeře do mnoha šancí. Když už se někdo dostal ke střele, byl to Šimon v bráně, který podával velmi jisté výkony ve všech zápasech a zamezil tak soupeři, aby své střely přetavil v góly. Pakliže v prvním turnaji to byla třetí lajna a ve druhém turnaji druhá útočná řada, která předváděla nejlepší výkony směrem dopředu, tak na tomto turnaji se vytáhla především naše první lajna. Nicméně pochvala patří všem, kteří zasáhli do hry, jelikož všichni hráli v plném nasazení, a to také přineslo všechny 4 výhry v asi nejkvalitněji obsazeném ligovém turnaji letošní sezóny.