MLADŠÍ ŽÁCI: Dolní Dobrouč - další 4 vítězství

24.11.2010 09:05

Sestava: Šimon Špaček - Dominik Sukup (C), Matěj Freisleben, Adam Peša, Jakub Slabihoudek - Dominik Emlar, Anna Macháčková, Jiří Alexij, Jan Lehký, Ondřej Šrámek, Jonáš Staníček, Tomáš Festa, Tomáš Karous



TJ Sokol Jaroměř - FTS Florbal Náchod   2:1

Hned v prvním zápase jsme narazili na nejkvalitnějšího soupeře z Náchoda. První branka utkání padla již v čase 2:09, a to bohužel do naší sítě. Rozhodující okamžik zápasu přišel ale až na přelomu 10. a 11. minuty, kdy jsme dvěma slepenými góly strhli vedení na naši stranu. Ačkoli šancí bylo ještě poměrně dost na obou stranách, žádná branka už nepadla a mohli jsme se tak radovat z prvního a zároveň nejcennějšího vítězství dne.

Body: Dominik Emlar (1+0), Ondra Šrámek (1+0), Jirka Alexij (0+1)



TJ Sokol Jaroměř - F.B.C. Nové Město nad Metují   1:0

Nové Město přijelo do Dolní Dobrouče s velmi kvalitním týmem, což naznačili již v zápase s Dobruškou, která měla co dělat, aby Nové Město porazila. I my jsme měli s tímto týmem nemalé problémy. Po celou dobu jsme se nemohli dostat do tempa a poměrně tvrdá hra Nového Města (ovšem v rámci fair-play) nám dělala podstatné potíže. O výsledku tak rozhodl jediný gól, který vstřelil již ve 4. minutě Dominik Emlar.

Body: Dominik Emlar (1+0), Dominik Sukup (0+1)



TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška   6:2

Po zápasech, které během neděle Dobruška odehrála, jsme celkem logicky považovali tohoto soupeře přinejmenším za stejně těžkého, jakým je Náchod. Během zápasu se ale ukázalo, že hra Nového Města nám dělala daleko větší problémy, než hra Dobrušky, která nám dávala až nezvykle mnoho prostoru. Už po 12 vteřinách jsme se ujali vedení, na což soupeř ještě stihl zareagovat o necelou minutu později. Zbytek zápasu se ale už odehrával téměř čistě v naší režii, a pokud by se nám dařilo více proměňovat šance, mohl být výsledkový rozdíl o mnoho větší, než „pouze“ čtyřbrankový.

Body: Dominik Sukup (1+3), Anna Macháčková (2+1), Ondřej Šrámek (2+0), Jan Lehký (1+1)



TJ Sokol Jaroměř - FbK Orlicko-Třebovsko   7:0

Domácí Orlicko-Třebovsko mělo ve svém základu tradičně mnoho velmi mladých hráčů, a tak se zápas odehrával prakticky jen na jejich polovině - poslední zápas dne, v již poloprázdné hale, měl poklidný průběh a po pár minutách hry bylo prakticky rozhodnuto.

Body: Dominik Emlar (3+0), Jan Lehký (0+3), Dominik Sukup (2+0), Matěj Freisleben (1+0), Jonáš Staníček (1+0), Jakub Slabihoudek (0+1), Jiří Alexij (0+1)



Shrnutí

Do Dolní Dobrouče jsme vyrazili bez dvou stálic naší sestavy - bez nemocného Honzy Hroneše a zraněného Jakuba Kopeckého. Přesto jsme ukázali, že máme velmi vyrovnaný tým a dokážeme hrát i s těmi nejsilnějšími, i když nám ze sestavy pár hráčů vypadne. Všem hráčům tak patří pochvala za předvedenou hru a zejména za nasazení, které, především v zápasech s Náchodem a Dobruškou, bylo opravdu veliké a soupeři jsme nedali snad jediný míček zadarmo. Za zmínku určitě stojí i skutečnost, že jsme za celý turnaj inkasovali pouze třikrát, což vypovídá o skvělé práci obrany a brankáře.