JUNIORKY: V polovině sezony první vítězství!

27.11.2014 14:01

Juniorky se místo do Hořic, nakonec vydaly na turnaj do Chlumce nad Cidlinou, kde se měly podruhé v této sezoně postavit proti oběma pražským celkům – Panthers a Elite. Z předchozích utkání bylo jasná, že s Panthers se bude jednat o vyrovnané utkání a holky v něm mohou pomýšlet i na vítězství. Zápas s druhým zmíněným týmem měl jasnou vizi – ukončit utkání s lepší výsledkem než posledně.

Jaroměř – Panthers
Vstup do zápasu se vydařil na výbornou – po 12 sekundách jsme vstřelily vedoucí branku. Nicméně soupeřky dokázaly po chvíli vyrovnat, a tak zápas začínal „od znova“… Tento postup se opakoval ještě jednou do konce první části. V průběhu zápasu se nám povedlo to, co se nám nedařilo v předchozích utkáních. Junky držely dobře své pozice v obraně, zbytečně nelítaly a soustředily se na to, co mají dělat. To vše vedlo k tomu, že se v průběhu třetí třetiny brankově odpoutaly od svých soupeřek a dovedly nakonec utkání do vítězného konce. První vítězství juniorek, herně naprosto zasloužené, byla na světě!

Jaroměř – Elite
Po poslední zkušenosti s tímto celkem bylo jasné, že se nebudeme moct nikam hrnout a budeme muset hrát zodpovědně především v obraně (nakonec holky odehrály utkání v 8 lidech, když nemohly nastoupit dvě hráčky z různých důvodů). To naše hráčky semklo snad ještě víc. A i když Elite přijelo s úplně jiným celkem, než se kterým se holky potkaly na začátku sezony v Praze, juniorky předvedly výborný výkon, i když body do tabulky si po zápase nepřipsaly. Každopádně se bavily a bavily snad  ostatní…

Celkově velice vyvedený turnaj, historicky první vítězství a dobře odvedená práce. Za tento turnaj si holky zaslouží velikou pochvalu! Je vidět, že jak sezona plyne, zkušenosti přibývají a tréninky se projevují. Nezbývá než pokračovat v práci, lépe snažit se ještě víc a výsledky se budou dostavovat stejně jako na tomto turnaji.
Další dvě utkání sehrají juniorky na domácí půdě v neděli 7.prosince od 16.00 a 19.00. Nebudou to jednoduchá utkání, ale holky se budou snažit předvést to nejlepší, co v nich je a navázat na poslední turnaj… Přijďte je podpořit!!!