HLEDÁME rozhodčí, sponzory...zn. NUTNÉ!

10.07.2011 11:07

Blíží se již 19. florbalová sezóna v Jaroměři a krom radostí z výkonů, výsledků a jiných důvodů nás čekají i určité starosti.

První z nich jsou ROZHODČÍ.I když tato oblast by starostí být vůbec nemusela, v podání našeho oddílu již dlouhodobě starostí je. Je naší povinností dodat za každé dospělé družstvo 2 rozhodčí, kteří budou plnit povinnosti rozhodčího a odpískají požadovaný počet utkání (např. lic N jsou to 4 dny za polovinu sezóny). V případě nedodání požadovaného počtu rozhodčích dostane náš oddíl pokutu ve výši 3.000 Kč za každého nedodaného rozhodčího. V posledních letech se nám bohužel nedaří tuto povinnost plnit a náš oddíl je zbytečně sankcionován. Nemáme příliš zájemců, kteří by si chtěli vydělat slušnou a čistou brigádou, kde časová náročnost není nijak obrovská a náklady jsou ve srovnání spotenciálním výdělkem pouze symbolické (poplatek za školení, zakoupení rozhodcovského dresu). Vynaložené náklady jsou obvykle nejpozději za první polovinu první sezóny zpět a pak už je to jen a jen výdělek rozhodčího. Cestovní náklady na pískání jsou v plné výši propláceny. Odeměna rozhodčího se pohybuje od cca 80 Kč/utkání u přípravky až do cca 1.200 Kč u základní části extraligy.

Pokud máte zájem stát se v nadcházející sezóně rozhodčím, pište na mail florbaljaromer@centrum.cz nebo volejte 774 299 369. Podmínky jsou následující: věk min 15 let, absolvování školení a úspěšné napsání testu na začátku září, dání k dipozici požadovaný počet dní za sezónu.

Dosud nezmíněnou klubovou výhodou je účast na závěrečné akci sezóny - Remoparty, která pro Vás bude při splnění všech povinností rozhodčího  zcela ZDARMA!

 

SPONZOŘI

Druhou, nikoli však druhořadou "starostí" jsou pro náš klub peníze. Jak víte, každá sranda něco stojí, a peníze na náš provoz za námi sami nepřiběhnou. Proto jsme se rozhodli ocenit ty z Vás, kteří dokáží peníze pro náš klub sehnat.

Pokud se Vám podaří sehnat od nějakého sponzora (smlouva o reklamě) dar ve výši minimálně 5.000 Kč, dostanete slevu 50% na pololetní oddílový příspěvek. V případě sehnání daru ve výši min 10.000 Kč, bude Vaše sleva 100% pololetního oddílového příspěvku. Při sehnání daru ve výši min 20.000 Kč máte celou aktuální sezónu zdarma (100% sleva v obou pololetích!)

 

minimální sponzorský dar sleva na pololetním oddílovém příspěvku
5.000 Kč 50%
10.000 Kč 100%
20.000 Kč 100% + 100%

 

Více informací získáte od svých trenérů nebo na mailu florbaljaromer@centrum.cz nebo na tel. 774 299 369.