FLORBALOVÝ VÍKEND! Doma hraje jak mužský A-Team play-off, tak i Ženy a Junioři!

26.02.2015 18:46

 

Junioři - 2. liga juniorů

Jako první se doma předvedou v sobotu 28.2. Junioři, pro které to bude v této sezoně první domácí turnaj. Těm se bohužel letos příliš nedaří, ale před domácím publikem budou určitě chtít vybojovat vítězství! Stát jim bude v cestě od 8:30 FBC Hradec Králové a od 13:00 Sokol Erupting Dragons H. Brod.

UDÁLOST NA FB

 

Ženy - 1. liga žen

Další jsou na řadě Ženy, které ovšem první zápas odehrají v azylu ve Dvoře Králové n. L. Sice se jedná o poslední zápasy základní části, ale v podstatě se skoro dají zařadit do play-off. Pokud děvčata získají v těchto zápasech alespoň čtyři body, v play-off budou mít jistý postup přímo do semifinále! Snažit se o to budou v zápasech nejprve v sobotu 28.2. od 15:30 v hale ZŠ Strž ve Dvoře Králové proti SK Domeček DDM Banes Soběslav a poté v Jaroměři v neděli 1.3. od 12:00 proti FBC United Č. Budějovice.

UDÁLOST NA FB

 

Muži A - play-off Národní ligy

Vrcholem budou dva domácí zápasy mužského A-Teamu v play-off proti T.B.C. Králův Dvůr! Tento tým si Jaroměř vybral z pozice druhého celku po základní části, ale hned v první zápase se mužům podařilo soupeře překvapit výhrou na jejich hřišti 5:6. Druhý den si ale vzal soupeř vítězství zpět poměrem 3:5 a tak se vyřazovací zápasy přesouvají za stavu 1:1 do Jaroměře. O další vítězství bude A-Team bojovat nejprve v sobotu 28.2. od 19:00 a poté v neděli 1.3. od 15:30. Bufet bude po oba zápasy otevřen.

UDÁLOST NA FB

 

Přijďte všechna družstva podpořit v co největším počtu! Také zvěte na facebookové události a sdílejte je.