ELEVOVÉ: Vítězná Třebeš

05.03.2010 14:21

V neděli jsme zavítali na další ligový turnaj do hradecké haly Třebeš.

V základní skupině nás čekal nejprve tým Dobrušky. Proti tomuto soupeři se nám dlouhodobě daří, a to jsme potvrdili i v tomto utkání. Po poklidném průběhu zápasu jsme se mohli radovat z prvního vítězství.

V dalším zápase nás čekal domácí tým FBC Sion. Průběh zápasu byl velmi podobný tomu s Dobruškou, a tak jsme si mohli připsat další 3 body.

Semifinále proti Náchodu - zápas, ve kterém jsme chtěli Náchodu oplatit 14 dní starou porážku z našeho domácího prostředí. Ovšem i v tomto utkání soupeř potvrdil vzrůstající formu a byl nám velmi těžkým soupeřem. Po „boji“ v základní hrací době, která skončila 2:2, museli přijít na řadu samostatné nájezdy. V těch se výborně předvedli Šimon Špaček v bráně, který pochytal 2 ze 3 nájezdů, i skórující Dominik Emlar a Dominik Sukup. Jakub Kopecký sice neproměnil, ale od gólu ho dělilo pouze pár centimetrů po dobře myšleném zakončení.

Ve finále jsme narazili znovu na Dobrušku, která porazila (též na nájezdy) silný Jičín. V tomto zápase jsme však předvedli výborný výkon a v pohledném zápase jsme přehráli našeho soupeře poměrem 5:2.

 

Za celkově vydařený turnaj patří poděkování pořadatelům, kteří „odpořádali“ celý turnaj opravdu na úrovni, a také rozhodčím za velmi dobrý výkon (v této sezóně jednoznačně nejlepší rozhodčí!).

A v neposlední řadě je potřeba znovu vyzdvihnout výkon publika, které neúnavně hnalo náš tým vpřed a poděkovat rodičům za pomoc při dopravě a poskytnutí fotek (od pana Lehkého) do naší fotogalerie.

 

Sestava: Šimon Špaček - Dominik Sukup (C), Jan Hroneš, Tomáš Karous, Matěj Freisleben, Patrik Horčička - Jakub Kopecký, Dominik Emlar, Jiří Alexij, Tomáš Festa, Jan Lehký, Ondřej Šrámek, Jonáš Staníček, Adam Karel

TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška 4:1

TJ Sokol Jaroměř - Hradečtí Lvi - FBC Sion 5:0

TJ Sokol Jaroměř - FTS Florbal Náchod 3:2 po sn

TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška 5:2