ELEVOVÉ: Dalších 6 bodů ze Rtyně

19.10.2010 06:34

Sestava: Jan Macháček - Tomáš Rychtera (C), Patrik Horčička, Michael Máša, Tomáš Průša - Václav Štěpán, Tomáš Panenka, Adéla Ludvíková, Adam Karel, Matěj Sehnoutka, Tomáš Hejzlar, Petr Kotlář, Adam Kleprlík, Jakub Reindl, Radim Festa
 

TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška   7:2

Naším prvním soupeřem byla tradičně Dobruška. Všichni jsme očekávali, že se zápas bude nést v podobném duchu, jako ten z Náchoda - tedy vyrovnaný do poslední vteřiny. Opak byl však pravdou. Soupeře jsme během první části nepustili snad do jediné šance. Usadili jsme se na polovině Dobrušky a stříleli jednu branku za druhou - do přestávky jsme tak nasázeli soupeři 5 branek. V druhé polovině nám soupeř už tolik branek vstřelit nedovolil, i přesto jsme dokázali vyhrát zatím nejvyšším rozdílem v sezóně - 7:2. Všem patří pochvala za veliké nasazení během zápasu.

Body: Adam Kleprlík (3+0), Adéla Ludvíková (0+2), Petr Kotlář (1+0), Tomáš Panenka (1+0), Tomáš Rychtera (0+1), Michael Máša (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - F.B.C. Nové Město n/M   0:4

Po výborném výkonu proti Dobrušce přišla trochu studená sprcha. Nové Město nám nedalo zdaleka tolik prostoru jako Dobruška. Od začátku se nám nedařilo si vytvořit nějakou kloudnou šanci a ke všemu se nám zapomněli vracet centři - z toho také padly všechny čtyři branky, a to během prvního poločasu. Během přestávky jsme udělali menší úpravy v sestavě a snažili se vzpomenout si na zápas s Náchodem, kdy jsme vstřelili tři branky během jediné půlminuty. Už jsme sice neinkasovali a dokonce jsme si i nějaké ty šance vypracovali - ty ale úspěšně pochytal soupeřův brankář. Po nejvyšší výhře sezóny, tak přišla i prozatím nejvyšší prohra.


TJ Sokol Jaroměř - Orel Rtyně v Podkrkonoší   2:5

Po Novém Městě nás čekala domácí Rtyně, která nakonec suverénně vyhrála všechny zápasy dne (dokonce i Nové Město porazila vysoko 7:1). Ani Rtyně nám toho moc nedovolila - šancí bylo minimum, a když už se nějaká vyskytla, většinou to byl opět kvalitní soupeřův gólman, který nám zmařil radost ze vstřelené branky. Zápas měl soupeř pevně v rukách a po zásluze vyhrál - 2:5.

Body: Tomáš Panenka (2+0), Adam Karel (0+1), Radim Festa (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Předměřice   8:0


Zkaženou chuť z předchozích zápasů jsme si spravili na Předměřicích. Herní styl Předměřic nám velmi vyhovoval - nechávali nám hodně prostoru, a tak jsme předváděli i jedny z nejhezčích herních kombinací celého turnaje - konečně jsme si začali nahrávat (zejména Vašek Štěpán s Tomášem Hejzlarem si spolu vyměnili několik pěkných přihrávek). Stejně tak, jako v Náchodě, jsme předvedli nejlepší výkon až v posledním našem zápase. Po jednoznačném průběhu jsme vyhráli nejvyšším rozdílem dne - 8:0.

Body: Adéla Ludvíková (3+0), Tomáš Hejzlar (3+0), Petr Kotlář (1+1), Adam Karel (1+0), Patrik Horčička (0+1), Michael Máša (0+1), Jan Macháček (0+1), Matěj Sehnoutka (0+1), Václav Štěpán (0+1), Tomáš Panenka (0+1)


Shrnutí

Druhý turnaj přinesl mnohem více branek, než ten první, což je určitě dobrá zpráva - střely už nelítaly pouze po zemi, ale většina branek, co jsme vstřelily, padly do horní poloviny brány. Naopak soupeři se někdy až moc snadno dostávali ze své poloviny až před Honzu v bráně, kde dostaly i dostatek času na střelbu. V celku můžeme ale být i s turnajem ve Rtyni spokojeni a pomalu vyhlížet domácí turnaj, který proběhne za 14 dní.