ELEVOVÉ: 4 body z Hostinného

11.12.2010 20:22

Sestava: Jan Macháček, Jakub Jukl - Tomáš Rychtera (C), Patrik Horčička, Michael Máša, Tomáš Průša - Václav Štěpán, Tomáš Panenka, Adéla Ludvíková, Adam Karel, Matěj Sehnoutka, Tomáš Hejzlar, Petr Kotlář, Adam Kleprlík, Radim Festa, Jakub Reindl

TJ Sokol Jaroměř - TJ Sokol Bodlinka Dobruška   1:2

Na začátek nás čekal tým Dobrušky, který už na minulém turnaji v Předměřicích předvedl zlepšené výkony a dokázal nás porazit. V tomto zápase jsme začali velmi aktivně a zcela jednoznačně jsme měli herní převahu. Bohužel na začátku 5. minuty padl do naší sítě velmi smolný gól a hned v páté vteřině druhého poločasu jsme inkasovali znova po přesné střele soupeře - 0:2. Po celý zbytek zápasu jsme měli navrch, ovšem nedostatečný důraz v brankovišti Dobrušky a velmi nepřesné střely nás stály vítězství v tomto zápase. 49 vteřin před koncem jsme ještě dokázali snížit a v následné hře bez brankáře jsme dotlačili balónek do branky ještě jednou - gól ale nebyl kvůli hře v brankovišti uznán - konečný stav 1:2.

Body: Tomáš Hejzlar (1+0), Adéla Ludvíková (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - Orel Rtyně v Podkrkonoší   1:8

V dalším utkání jsme narazili na nejtěžší tým turnaje - Rtyni. Ti sice měli pouze dva hráče na střídání, ale díky značným kvalitám jednotlivců byli lepším soupeřem a po zásluze nás porazili. Ovšem k vysokému počtu branek jsme soupeři výrazně pomohli zejména chybami v rozehrávce na své vlastní polovině.

Body: Adéla Ludvíková (1+0), Tomáš Hejzlar (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - FBK Kobra Tatran Hostinné   3:3

I do zápasu s Hostinným jsme nevstoupili dobře - po 21 vteřinách jsme inkasovali první gól. Na rozdíl od předchozích zápasů jsme ale konečně dokázali trefovat bránu soupeře a stihli jsme celkem brzy srovnat stav na 1:1 - ten však netrval dlouho a už to bylo znovu 1:2 v náš neprospěch. Toto skóre vydrželo až do poloviny druhého poločasu, kdy jsme opět vyrovnali. Necelé tři minuty před koncem jsme neuhlídali hráče soupeře - 2:3. Třetí prohru dne jsme už nechtěli nikdo dopustit a ještě jednou se nám podařilo vyrovnat. Získali jsme tak náš první bod turnaje.

Body: Tomáš Hejzlar (1+0), Adam Karel (1+0), Tomáš Průša (1+0), Radim Festa (0+1)


TJ Sokol Jaroměř - FbC Sokol Předměřice   7:1

To, že jsme se v zápase s Hostinným konečně střelecky chytli, jsme potvrdili proti Předměřicím. Od začátku jsme na hřišti dominovali a soupeře k příliš šancím nepouštěli. I přesto byl stav po prvním poločase pouze 2:1 pro nás a rozhodně nebylo ještě vyhráno. Druhý poločas se nám střelecky povedl o mnoho lépe a díky tomu ani z tohoto turnaje, ač se nám na něm příliš nedařilo, neodjíždíme bez výhry.

Body: Tomáš Hejzlar (2+0), Tomáš Panenka (2+0), Matěj Sehnoutka (1+1), Adam Karel (1+0), Michael Máša (1+0), Adéla Ludvíková (0+1), Václav Štěpán (0+1), Adam Kleprlík (0+1), Petr Kotlář (0+1)

 

Shrnutí

Turnaj v Hostinném patřil mezi ty turnaje, na které moc rádi vzpomínat nebudeme. Nicméně nám alespoň ukázal, v čem je třeba ještě na trénincích zapracovat. Snaha se ale nikomu nedá upřít, a na to, že značný počet našich elévů hraje florbal teprve prvním rokem a několik hráčů patří svým věkem ještě do přípravky, si vedeme více než dobře.