EL, MŽ, SŽ: Soustředění ve Sněžném v O. h., 11. - 18. 8.

03.08.2012 18:55

Doprava na Horalku: sraz bude v sobotu ve 14:45 na parkovišti před halou. Pokud chcete jet po vlastní ose, tak na Horalce bude sraz v 16:00. Vzhledem k počtu všech účastníků soustředění nijak blíže neorganizujeme společný odjezd - tudíž pokud nejedete vlastním autem, zajistěte si s předstihem místo pro sebe u někoho, kdo auto bere.

S sebou: Oblečení dle vlastního uvážení; zejména ale nezapomenout na: 2 páry bot (alespoň jedny musejí být vhodné na běhání - "skejt styl" NE!), pantofle, minimálně 7x triko, šusťáková bunda. Nezapomeňte si plavky, ručník, věci osobní hygieny. Všichni si berou kola - odvoz kol zajištěn - nezapomenout ale přilbu, láhev na kolo a náhradní duši! Dejte si kolo do pořádku ještě před odjezdem, ať pak nemusíme dělat servis kol na Horalce.

Další věci, které je nezbytně nutné mít s sebou: tréninkový deník (SŽ), čistý sešit, tužka, týmové triko, tenisák, karimatka, švihadlo.

Jako minulý rok, máte zajištěné jídlo 5x denně a pitný režim - nutno ale mít s sebou alespoň litrovou láhev - nikdo nebude během tréninku s malou půllitrovou flaškou..

Vzhledem k tomu, že v současnosti je potřeba, aby k ošetření nezletilého lékařem, byl dán souhlas jeho zákonného zástupce, je NUTNÉ, abyste vyplnili a přivezli na soustředění s sebou formulář, který najdete zde: Zmocnění a určení osoby.pdf (33,4 kB)