DOROSTENCI: 6 bodů ze Skutče

02.10.2013 01:26

 

Do poměrně daleké Skutče jsme odcestovali hned bez 7 hráčů, kteří z nejrůznějších důvodů nemohli absolvovat první dvě utkání letošní dorostenecké ligy. Přesto se nám podařilo obě utkání vyhrát, a to po poměrně dobrých výkonech celého týmu.

 

TJ Sokol Jaroměř - FbC Skuteč   10:2 (1:1, 4:1, 5:0)

První třetina byla ve znamení rozkoukávání se po dlouhé zápasové pauze. Soupeř sice neoplýval příliš velikou technickou kvalitou, ale dokázal tento deficit nahradit svým pohybem, který nám z počátku dělal značné problémy. S tím jsme se ale dokázali ve druhé třetině vyrovnat a v její první polovině vsítit hned 4 branky. Třetí třetinu jsme si už pohlídali a vyhráli tak relativně vysokým rozdílem 10:2.

Branky a asistence: Anna Macháčková (2+2), Filip Svatoš (3+0), Michal Nožička (2+1), Miroslav Slezák (1+2), Jan Lehký (0+3), Eliška Buchalová (1+0), Matěj Freisleben (1+0)

 

TJ Sokol Jaroměř - Hradečtí Lvi-FBC Sion   7:4 (3:0, 3:3, 1:1)

Druhý zápas byl již těžší zkouškou. Co do kombinace, byl Sion jednoznačně kvalitnějším týmem, než náš předchozí soupeř. Přestože se mohlo z hlediska výsledku po první třetině zdát, že zápasu dominujeme, nebyla to tak úplně pravda. Hrál se rychlý kombinační florbal s šancemi na obou stranách. Vyrovnanému utkání nasvědčují i zbylé dvě třetiny, které skončily obě nerozhodně. Přesto díky vyšší produktivitě a o něco lepší obranné hře a výkonu brankáře jsme brali další 3 body.

Branky a asistence: Jan Lehký (2+1), Miroslav Slezák (2+0), Dominik Sukup (1+1), Dominik Emlar (1+1), Eliška Buchalová (0+2), Anna Macháčková (1+0), Filip Svatoš (0+1)

 

Sestava: Šimon Špaček, Jiří Alexij - Dominik Emlar, Jan Hroneš, Matěj Freisleben, Tomáš Festa, Michal Nožička - Anna Macháčková, Jan Lehký, Eliška Buchalová, Filip Svatoš, Dominik Sukup, Miroslav Slezák