MUŽI: 3.kolo Poháru České pojištovny = konec

14.09.2014 20:08

   Do zápasu vkročili s větší aktivitou domácí, obraz hry se ale rychle srovnal. Přesto se po deseti minutách první trefil Nymburk po křižné přihrávce Davida Popka na úplně volné nabíhající druhé křídlo Martina Hampla. Skóre zápasu o pět minut později srovnal Pavel Kotrč, když při napadání vybojoval míček a sám i zakončil. 23 vteřin před koncem třetiny se při přesilovce stav otočil v náš prospěch, když brankáře propálil po zemi Šimon Kubina po přihrávce od Vojty Schwarze. 

   Na začátku druhé části se ale opět radovali domácí, trefil Jan Langweil po rychlé akci 3 na 1 víko. Vingl ale trefil i Pavel Kotrč, kterého vyslal Kuba Kubina a dostali jsme se do vedení 2:3. V polovině druhé třetiny těsně po oslabení zvýšil po nahrávce Vojty Schwarze Pavel Kotrč z hranice malého brankoviště. Za pár vteřin ale krásnou střelou snížil David Popek. Přežili jsme i brzké druhé oslabení a chvilku poté šli do přesilovky, která ale byla bezzubá. 

   Ve třetí části jsme ubránili oslabení, ale šli hned do dalšího po neproměněném nájezdu domácích. To už ale bohužel Nymburk proměnil po střele Jana Drápalíka - 4:4. V zapětí skóre ještě navýšil střelou z otočky Martin Hampl. Cca 5 minut před koncem nám byla nabídnuta přesilovka, která byla využita, když Jirka "Boris" Novotný dorazil vyřazenou nahrávku Kuby Kubiny. Radost ale opět vydržela jen pár vteřin, na 6:5 dal Jan Langweil. 50 sekund před koncem jsme šli do oslabení, což pohřbilo naše naděje.