A-Team o víkendu vyráží na palubovky Pelhřimova a Jihlavy, hrají i další kategorie...

25.01.2012 14:35

 

A-Team

Online přenosy:

Jaroměř x Spartak Pelhřimov - Sobota 28.1. od 19 hod.

Jaroměř x FBŠ Jihlava - Neděle 29.1. od 13 hod.

    V sobotu 28.1. vyrážíme zkusit štěstí proti Spartaku Pelhřimov, momentálně prvnímu týmu tabulky. Při prvním měření sil jsme týmu, který ještě minulou sezonu hrál první ligu, podlehli 3:6. Hlavně první třetinu jsme si museli zvyknout na rychlý přechod do útoku, na který jsme z třetí ligy nebyli zvyklí. Bohužel v této třetině si soupeř vybojoval tříbrankový náskok (1:4), který se mu dařilo do konce zápasu udržet. Ale dle zbylých dvou třetin, kdy v každé daly oba týmy po jednom gólu, může dojít k zajímavému boji o body. Samozřejmě pokud naše hra bude co k čemu.

    Den na to zajíždíme na hřiště Jihlavy. První měření dopadlo debaklem Jihlavy 10:0, kdy jsme předvedli přesvědčivý výkon. Pokud na tento výkon navážeme, neměla by Jihlava být velkým problémem. Pokud ale soupeře podceníme či, jak je naším dobrým zvykem, budeme hrát nesoustředěne a zmatečně, můžeme si sami zkomplikovat cestu ze velmi důležitými body.

 

Bee Team

    Béčko odjíždí v neděli 29.1. do nedaleké Rtyně v Podkrkonoší, kde od 12 hodin sehraje zápas proti FBC Partners TJ Spartak Vrchlabí a od 15 hod. proti FBC Trutnov B (DTJ).

 

Junioři

    Naši junioři pojedou v sobotu bojovat o udržení se na první příčce v tabulce. Soupeři jim budou v Chrudimy od 13 hod. FbK Orlicko-Třebovsko a od 16 hod. FBK Piráti Sokol Chrudim.

 

Starší žáci A a B

    Oba týmy našich starších žáků se předvedou o tomto víkendu. Áčko bude hrát v sobotu v Jaroměři od 9 hod. proti týmu Hradečtí Lvi - FBC Sion SŽ a od 14:50 proti FTS Florbal Náchod. Pokud klopýtne vedoucí CSP Hradec Králové, mohou se naši hráči probojovat i na první příčku.

    Béčko zajíždí v neděli do Hradce Králové, kde se od 9:10 střetnou s FBC Montas Hradec Králové a od 12:40 s FBK Kobra Tatran Hostinné.

 

Elévové

    Elévové vyjíždějí v neděli do Dvora Králové. Soupeři jim budou od 9:20 TJ Sokol Bodlinka Dobruška, od 10:40 TJ Sokol Dvůr Králové nL, od 12 hod. FBK Kobra Tatran Hostinné a od 13:20 Orel Rtyně v Podkrkonoší.